Sport
OTKAZI TRENERIMA NK OSIJEK

Kulešević: Neugodno sam iznenađen
Vranješ: Izigran sam
Objavljeno 28. kolovoza, 2014.
S Kuleševićem raskinut ugovor zbog ukidanja mjesta sportskog direktora, a Vranješ se nije očitovao o novom ugovoru

Vezani članci

UPRAVA OSIJEKA UPOZORILA SVE DJELATNIKE KLUBA

Prekinuta suradnja s Kuleševićem i Vranješom

Opet je burno u Gradskom vrtu. Nadzorni odbor NK Osijek donio je odluku prema kojoj se dužnosti razrješuju sportski direktor Ivica Kulešević i Ivica Vranješ, kojem je bila ponuđena uloga šefa skautske službe.

Ivica Kulešević nije želio posebno polemizirati oko činjenice da je smijenjen s dužnosti sportskog direkotra.

- Zaprepašten sam i neugodno iznenađen odlukom. No nemam nikakvih prigovora. NK Osijek je moj klub i to će i ostati, a u ovom trenutku ne znam što ću i kako dalje - rekao je Kulešević.

Ostaje pitanje treba li mu klub prema ugovoru isplatiti i nekakvu otpremninu.

- Na to pitanje u ovom trenutku ne mogu odgovoriti. Očekujem da ću u sljedećim danima sjesti s čelnim ljudima kluba i razgovarati o uvjetima raskida ugovora - zaključio je Kulešević.

Ivica Vranješ teško je primio odluku Nadzornog odbora NK Osijek da se s njime prekida suradnja. On ima svoje viđenje cijele situacije i ponudio je objašnjenje zašto nije potpisao novi ugovor.

- Objašnjenje raskida suradnje sa mnom koje je klub dao u službenom priopćenju nije posve točno. Pristao sam na raskid starog ugovora, prema kojem sam bio voditelj Škole nogometa, koji je vrijedio još godinu i pol dana kako bih omogućio NK-u Osijek licenciranje za novu sezonu. Oko novog ugovora koji mi je ponuđen želio sam dodatne razgovore s predsjednikom Uprave jer nisam bio zadovoljan uvjetima. Do tog razgovora nikada nije došlo pa se osjećam izigranim. Očito je nedostajalo malo dobre volje, jer se dogovor mogao postići. I to je sve što želim reći jer previše volim klub da bih se sad obračunavao javno - rekao je Ivica Vranješ.(D.Kl.)

 

Možda ste propustili...

TALENTIRANI NAPADAČ 17-GODIŠNJI MISLAV ĆUTUK

Mogao u Juve, ali ostaje u Dinamu

SUSJEDI SE GADNO POSVAĐALI, VIDJET ĆE SE I NA SUDU

Krstanović: Ponaša se kao budala; Komak: Tužit ću ga

Najčitanije iz rubrike