Sport
VIŠNJEVAC IZGUBIO U LUDBREGU

Uvjerljiv poraz Višnjevčana posljedica je slabe pripremljenosti
Objavljeno 28. kolovoza, 2014.

VIŠNJEVAC - Bojazan višnjevačke struke da će imati problema na startu prvenstva iskazale su se u Ludbregu. Tamošnja je, naime, Podravina uvjerljivo porazila (4:0) štićenike Roberta Špehara i uvodno ih smjestila na začelje novoformiranog trećeligaškog istoka. Vremena za popravak, dakako, ima, kao i za podizanje razine tjelesne spreme koja je trenutačno nedostatna zbog neredovitog treniranja zamjetnog broja igrača iz udarne postave u proteklom pripremnom razdoblju. Koliko će se Višnjevčani podignuti u tjedan dana teško je prognozirati, a u nedjelju na domaću premijeru stiže momčad Bjelovara.

- Kada se izgubi s 4:0 nema se što pričati osim da su Ludbrežani zaslužili tu pobjedu. Otpočetka su, naime, domaćini bili agresivniji i ambiciozniji, a mi nemoćni oduprijeti se tomu pri čemu smo svojim greškama i pomagali igračima Podravine u postizanju pogodaka. Posljedica je to nedovoljne spreme nakon čega koncentracija brzo pada. Želimo što prije zaboraviti taj subotnji izlet kod korektnih i gostoljubivih Ludbrežana - elaborirao je višnjevački vratar Filip Jakovljević proteklu negativnu epizodu.

Svoju je koncentraciju usmjerio na nadolazeću utakmicu.

- U goste nam dolazi, nedvojbeno, dobra momčad koja je imala pozitivan ulaz u sezonu koji im je podignuo samopouzdanje. Nadam se da ćemo izvući pouke iz ludbreškog sraza te pred svojim pristašama biti u znatno boljem izdanju. Iako smo izgubili 'pocrvenjelog' Vlašića, ipak ćemo u nedjelju biti kompletnijji. Vjerojatno nešto i spremniji, dok sam u motiv uvjeren tako da ne treba sumnjati da ćemo dati trenutačni maksimum. Hoće li to biti dovoljno za osvajanje bodova, teško je reći, ali sam optimist ponajprije stoga što smo znali iskazati karakter kada je to bilo najpotrebnije - zaključio je pouzdani čuvar mreže i kapetan Višnjevca. D.Lekšan

Možda ste propustili...

OSVRT NA 30. KOLO SUPERSPORT HNL-A

Nemilosrdni gosti, Rudeš ispao

MALA ODBOJKA NA REGIONALNOJ RAZINI

Rivalima motiv za dalje, Mursi primat

Najčitanije iz rubrike