Crna kronika
TRI POŽARA U SLAVONIJI

Gorjeli automobil, kuća
i ugostiteljski objekt
Objavljeno 28. kolovoza, 2014.

Tri požara buknula su tijekom utorka u Satnici Đakovačkoj, Vukovaru i u Novoj Gradiški. Uslijed neispravnosti električnih instalacija, u poslijepodnevnim satima došlo je do požara na automobilu u Ulici Josipa bana Jelačića, u Satnici Đakovačkoj. U požaru su u potpunosti izgorjele električne instalacije u predjelu motora, a nastala je šteta u iznosu od više tisuća kuna.

U jutarnjim satima izbio je požar u ugostiteljskom objektu u Ulici Vijeća Europe u Vukovaru.

- Očevidom je utvrđeno da je do požara došlo zbog kvara na produžnom kabelu. U požaru nitko nije ozlijeđen, a materijalna šteta iznosi nekoliko tisuća kuna, doznajemo od Domagoja Džigumovića, glasnogovornika PU vukovarsko-srijemske.

U ranim jutarnjim satima, oko 1 sat poslije ponoći u Novoj Gradiški došlo je do požara u prizemlju obiteljske kuće. Kako doznajemo od Antuna Jakobovića iz PU brodsko-posavske, do požara je došlo uslijed tehničkog kvara na neonskoj rasvjeti, koja je pala na zapaljive dijelove pokućstva koje se zapalilo. Požar su oko 1.45 ugasili vlasnik kuće i pet vatrogasaca JVP Nova Gradiška, koji su se u gašenje požara uključili s dva vatrogasna vozila. S.Lacić

Možda ste propustili...

OZLIJEĐENIH NEMA, VELIKA MATERIJALNA ŠTETA

Veliki požar u hali HŽ-a gasilo 30 vatrogasaca

SEDAM PROMETNIH NESREĆA S OZLIJEĐENIMA

Policija poziva na oprez, i dva djeteta ozlijeđena u sudarima

Najčitanije iz rubrike