Novosti
SAJAM POLJOPRIVREDNE MEHANIZACIJE

Od petka do nedjelje u Sportsko-zračnoj luci Čepin održava se Farm show
Objavljeno 27. kolovoza, 2014.

Vezani članci

SPECIJALIZIRANI SAJAM POLJOPRIVREDNE MEHANIZACIJE

Farm show u Sportsko zračnoj luci Čepin

Prema uzoru na poznate europske sajmove poljoprivredne mehanizacije na kojima posjetitelji mogu odmah vidjeti izložene strojeve i u praktičnom radu, u Sportsko-zračnoj luci Čepin od petka, 29. do nedjelje, 31. kolovoza održavat će se Farm show.

Organizator je ove manifestacije nedavno osnovana Udruga prodavatelja poljoprivredne mehanizacije i opreme koja okuplja osamnaest članica, a medijski pokrovitelj je Agroglas, dvotjednik za poljoprivredu, proizvodnju hrane, selo i ljubitelje životinja.

Na ovom sajmu, prvom takve vrste u ovom dijelu Hrvatske, u tri će dana na 12.000 četvornih metara izložbenog prostora biti predstavljeni gotovo svi zastupnici tvrtki koje proizvode traktore iz cijelog svijeta, najpoznatija imena i nove tehnologije kombajna te ostale prateće opreme u poljoprivredi.

Prema navodima organizatora ovog sajma cilj je bio organizirati ga u Slavoniji, u Osijeku - središtu regije koja kao prvu granu ima poljoprivredu.

Na prezentaciji Farm show sajma organizatori su pozvali građane i sve one koje poljoprivredna proizvodnja zanima da dođu u Zračnu luku Čepin u petak, subotu i nedjelju, od 29. do 31. kolovoza. Cijena ulaznice bit će 30 kuna, a svi posjetitelji uz nju će imati i konzumaciju pića.

Z.Rupčić

Najnovija dostignuća u poljoprivrednoj proizvodnji

Organizatori ovog sajma imaju planove već i za na godinu. Naime, u planu je na poljima uz Zračnu luku Čepin, nekoliko mjeseci ranije, u dogovoru sa sjemenskim proizvođačima, proizvođačima umjetnih gnojiva i zaštite bilja podići pokusna i ogledna polja koja će služiti i za prikaz rada mehanizacije i najnovijih dostignuća u poljoprivrednoj proizvodnji.

Možda ste propustili...

POTPISANA DVA UGOVORA VEZANA UZ RIJEKU I SISAK

Ina u projektima obnovljive energije

SUFINANCIRANJE PROJEKATA IZ FONDOVA EUROPSKE UNIJE

Objavljivanje natječaja uhvatilo je tempo

Najčitanije iz rubrike