Sport
DOBRA OCJENA NA OTVARANJU PRIMERE

Rakitić: Igranjem s najboljima na svijetu posao je olakšan
Objavljeno 26. kolovoza, 2014.

Barcelona je pobjednički krenula u novu sezonu Primere, a u uvjerljivoj 3:0 pobjedi na Camp Nouu protiv Elchea zapaženu ulogu imao je i Ivan Rakitić. Hrvatski je reprezentativac odigrao svih 90 minuta te je u 46. sjajnom asistencijom pronašao Munira El-Haddadija, koji je zabio za 2:0. Prije toga je Lionel Messi (42) donio prednost Barci, a nedugo potom “pocrvenio” je Javier Mascherano, pa je domaćin do kraja igrao s igračem manje. No to se nije primijetilo, a konačni je rezultat svojim drugim pogotkom, u 63. minuti, postavio Messi.

- Moj zadatak je dati sve od sebe kako bi momčad pobjeđivala i osvajala trofeje. Ali igranje s najboljim igračima na svijetu to sve olakšava. Nije ovo bio lagan susret, uvijek je prva utakmica teška, a pogotovo kada cijelo poluvrijeme igrate s desetoricom. No vjerovali smo u naš način igre i to se na kraju isplatilo - izjavio je Rakitić nakon odličnog starta u Primeri u dresu Barcelone te je pohvalio i mladog strijelca Munira.

- Vrlo je talentiran i samo mora nastaviti raditi s ovakvim entuzijazmom i vjerujem da će mu trener pružiti prilike i u sljedećim susretima - poručio je hrvatski reprezentativac.

Debi u Primeri odradio je Mario Pašalić, koji je u porazu Elchea igrao do 81. minute te je zaradio i žuti karton. U porazu Getafea kod Celte 3:1 jedini je pogodak za goste zabio Sammir (62), koji je odigrao cijeli susret. (G.R.)


FC Barcelona vs Elche 3 -0 All Goals Highlights... by soccerhighlights1

Možda ste propustili...

STIŽE RIBOLA KAŠTELA

Uhvatiti zalet za završnicu

MELEM NA RANE BILA BI DOMAĆA POBJEDA PROTIV HAŠK SOKOLA

Baranjcima hitno treba pobjeda

BEZ SENZACIJE U VINKOVCIMA

Ovo na kraju i nije loš rezultat

Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana
1

OBNOVLJENE TRIBINE

Nogometno igralište na osječkom Zelenom polju u novom ruhu

2

PLAN JE SKOVAN, ČEKAJU SE ODGOVORI IGRAČA

Revizija pa tek onda šoping

3

OSJEČANI U ZAVRŠNICI SPAŠAVAJU SEZONU

Zekić i momčad traže
zajedništvo i podršku