Crna kronika
ISTRAGA POKAZALA:

Osim u Osijeku Vukovarac je
orobio trgovine i u Vinkovcima
Objavljeno 26. kolovoza, 2014.

Vezani članci

VUKOVARSKI PLJAČKAŠI UHVAĆENI U OSIJEKU

Dok je muškarac pljačkao trgovine, žena čuvala stražu

OSIJEK - Tridesetogodišnji razbojnik iz Vukovara koji je u petak uhvaćen u Osijeku sa svojom 33-godišnjom partnericom, pljačkao je i po Vinkovcima. Otkrila je to PU vukovarsko-srijemska, koja je nad njim provela istragu nakon uhićenja. Na vinkovačkom području partner u pljački bio mu je vršnjak iz Iloka, a mete su i ondje bile trgovine.

- Saznanja iz istrage upućuju na sumnju da su u posljednja dva mjeseca na području Vinkovaca dva 30-godišnjaka počinila dva kaznena djela razbojstva u trgovinama - doznajemo od Domagoja Džigumovića, glasnogovornika PU vukovarsko-srijemske. U Vinkovcima su trgovkinjama ukrali nekoliko tisuća kuna.

U Osijeku je 30-godišnji Vukovarac u petak uhićen zajedno s 33-godišnjakinjom koja je čuvala stražu dok je on u sat vremena pljačkao trgovine na Sjenjaku i u Crkvenoj ulici u Donjem gradu. U petak su uhićeni sat vremena nakon što su, uz prijetnje nožem, orobili drugu osječku trgovinu.S.Lacić

OPLJAČKANA ISTA TRGOVINA

Dok je dvoje Vukovaraca bilo u policiji na ispitivanju, u nedjelju navečer na potpuno isti način opljačkana je trgovinu tvrtke Oris na Sjenjaku, koja je opljačkana i u petak. Ovaj put razbojnik je ukrao nešto manji plijen - nekoliko stotina kuna. Sada policija traga i za tim razbojnikom.

Možda ste propustili...

TROJE POGINULIH U UTORAK NA HRVATSKIM CESTAMA

Vozač (44) Audija nije bio vezan

SEDAM PROMETNIH NESREĆA S OZLIJEĐENIMA

Policija poziva na oprez, i dva djeteta ozlijeđena u sudarima

Najčitanije iz rubrike