Sport
VINOVCI OPEN

Iva Mekovec u finalu protiv Čehinje Pantuckove
Objavljeno 23. kolovoza, 2014.

VINKOVCI-Na terenima Teniskog kluba ''Vinkovci'' odigrani su polufinalni susreti  u okviru Women's Circuit Vinkovci Open-a koji se igra za nagradni fond 10.000 dolara.

U prvom polufinalu igrale su Adrijana Lekaj iz Hrvatske, inače treća nositeljica turnira i Gabriela Pantuckova iz Češke koja je na turniru bila postavljena za sedmu nositeljicu.U prvom setu Pantuckova je povela sa 2:0, da bi u nastavku Lekaj odigrala puno bolje i došla do 2:2.Nakon toga smo vidjeli izjednačenu igru, međutim prvi set je otišao na stranu Pantuckove, sa 6:4. U drugom setu je Lekaj digla svoju igru, no nedovoljno da se ugrozi raspoložena Gabriela koja je sa istovjetnih 6:4, dobila susret i plasirala se u finale turnira.

U drugom polufinalu igrale su Iva Mekovec, druga nositeljica turnira iz  Hrvatske i osma nositeljica turnira Polona Reberšak iz Slovenije.Iva je još jednom odlično odigrala, pokazala svu svoju kvalitetu i za manje od sat vremena svladala Reberšak sa 6:0, 6:1.

Finale je na rasporedu u nedjelju, 24.kolovoza s početkom u 11.00 sati gdje će snage odmjeriti Gabriela Pantuckova iz Češke i Iva Mekovec, druga nositeljica iz Hrvatske.

Mario Kokaj

Polufinale:

Gabriela Pantuckova (7, Češka)- Adrijana Lekaj (3, Hrvatska) 6:4, 6:4

Iva Mekovec (2,Hrvatska)-Polona Reberšak (8, Slovenija) 6:0, 6:1

FINALE

Nedjelja 24.08.2014. u 11.00 sati:

Iva Mekovec (2, Hrvatska)- Gabriela Pantuckova (7, Češka)

Možda ste propustili...

RUKOMETAŠICE OSIJEKA DOČEKUJU LIDERA

Protiv Podravke iskušati neke varijante

POVRATAK NA STAZU NEKAD NAJBOLJEG SKIJAŠA SVIJETA

Marcel Hirscher skijat će pod nizozemskom zastavom

MURSA-OSIJEK UZVRATILA KAŠTELANIMA I PORAVNALA SERIJU

Odluka u finalisti doigravanja za prvaka pada u nedjelju

Najčitanije iz rubrike