Kultura
MAXTV FILMOFEEL PREDSTAVLJA

8. Vukovar film festival: Osam atraktivnih naslova za prave ljubitelje filma
Objavljeno 22. kolovoza, 2014.

VUKOVAR - Hrvatski Telekom podržava Vukovarski festival kontinuirano od njegova prvog izdanja, što dokazuje da je riječ o projektu od iznimnog značaja u Hrvatskoj, koji ujedno predstavlja važan događaj u kinematografiji, ali i kulturi u cijelosti. Promjene su osnovni pokretač svake evolucije pa tako i festivalske, stoga ovogodišnje osmo izdanje Vukovar film festivala obiluje novitetima bitnim za razvoj festivala. Festival je proširen s pet na šest dana te na još dva grada, Vinkovce i Županju.

Festival, koji će se održavati od 25. do 30. kolovoza obiluje raznolikošću i atraktivnošću filmova koji su netom bili prikazani na vodećim svjetskim festivalima u Cannesu, Berlinu, Sundanceu... kao i brojnim glazbenim, edukativnim i drugim zabavnim sadržajima. Mnogi filmovi svoju hrvatsku premijeru imaju upravo u Vukovaru na ovogodišnjem Festivalu, stoga će posjetitelji moći uživati u vrhunskim filmskim ostvarenjima kratkog i dugog metra. “Zahvaljujući dugogodišnjoj dobroj suradnji Discoveryja i HT-a, zaljubljenici u film diljem Hrvatske koji neće biti u mogućnosti doći u Vukovar, moći će uživati u izboru najatraktivnijih filmova koji će se ekskluzivno moći pogledati samo u MAXtv Videoteci nakon njihove zadnje projekcije na vukovarskom festivalu. Posebno nam je zadovoljstvo što i ove godine možemo najaviti da će filmofili uz zabavne filmske izazove, moći osvojiti atraktivne nagrade u MAXtv Filmofeel nagradnom natječaju na Facebooku, s kojim pratimo sve ovogodišnje filmske festivale koje HT podržava”, kaže se u priopćenju organizatora uoči svečanog otvorenja festivala.(D.Kć.)

“Zlato” bez naknade

S vukovarskog festivala, ekskluzivno u MAXtv Videoteci biti će dostupni filmovi: Stogodišnjak od 26. do 29. kolovoza, Veliki muzej od 27. do 30. kolovoza, Moj grijeh od 28. do 31. kolovoza, filmovi Tisuću puta laku noć i Alan Partridge bit će od 29. kolovoza u redovnoj ponudi, a filmovi Pod naponom i Na rubu od 1. do 4. rujna. Film “Zlato” može se od 27. do 31. kolovoza pogledati bez plaćanja naknade.

Možda ste propustili...

MBP PREDSTAVLJA KATALOG IZLOŽBE “USPOMENE NA DJETINJSTVO”

16 priča o djetinjstvu i odrastanju

Najčitanije iz rubrike