TvObzor
CHRISTINA HENDRICKS

Od početka sam se zaljubila u ulogu Joan
Objavljeno 22. kolovoza, 2014.
Nakon što ju je proslavila uloga u “Momci s Madisona”,lijepa glumica naveliko snima filmove

Slavna glumica Christina Hendrix u nedavnom je intervjuu za “The Guardian” priznala kako je prihvaćanjem uloge u seriji “Momci s Madisona” riskirala svoje mjesto u agenciji koja ju je u to doba zastupala.

Iako je agencija procijenila kako prihvaćanje uloge Joan Halloway nije profitabilan projekt, Christina je odlučila vjerovati svojem instinktu i prihvatila ulogu koja ju je ubrzo proslavila diljem svijeta.

- Rekli su mi kako će serija biti kratkog vijeka i kako me ne mogu zastupati ako planiram prihvatiti ulogu Joan, jer serija nikad neće biti profitabilna – izjavila je u intervjuu Christina.

Relativno slabo poznata glumica u to vrijeme odlučila je riskirati, nakon čega su je istjerali iz agencije.

- Bila sam u nekim serijama kojima su predviđali dug vijek trajanja, međutim, to se nije dogodilo – izjavila je glumica te dodala kako je zbog toga odlučila prihvatiti ulogu u seriji u koju se odmah zaljubila, a koju su mnogi već na početku otpisali.

Sa sedam sezona i kasnije pet “Emmy” nominacija, Christina je jedna od najuspješnijih televizijskih glumica, a uloga u seriji “Momci s Madisona” promijenila joj je poslovni, ali i privatni život, budući da je upravo zahvaljujući seriji upoznala svog sadašnjeg supruga Geofryja Arenda.

Obožavatelji lijepe Teksašanke imaju se čemu veseliti, jer ove jeseni u kina stiže njezin novi film. Naime, u listopadu premijeru će imati triler “Dark Places” redatelja Gillesa Paquet-Brennera (“Pretty Things”). Osim nje, u filmu glume i Chloë Grace Moretz i Charlize Theron, a radi se o ženi koja je preživjela brutalno ubojstvo svoje obitelji kad je bila dijete. Kao odraslu osobu tajno je društvo, opsjednuto rješavanjem notornih zločina, prisili da ponovno proživi užase tog događaja. Christina će uskoro početi sa snimanjem drame “A Book Of Common Prayer” redatelja Campbella Scotta, u kojoj će tumačiti glavnu ulogu, a očekuje se u kinima do kraja godine.

Piše : Tanja KVORKA

Možda ste propustili...

PSIHOLOŠKI TRILER “KRIVI SPOJ” STIGAO U DOMAĆA KINA

Dopisivanja, moderni dejtovi i opasnost

U TREĆOJ EMISIJI POPULARNOG SHOWA

“Zvijezde pjevaju” šansone i pop

SATIRIČNA KOMEDIJA “IZA KULISA”

Jedinstven prikaz pandemije putem umjetnosti

Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana
1

RAZGOVOR: TOMISLAV MARIĆ - TOMA

Nekad treba izići iz zone komfora da bi se pomaknule neke osobne granice

2

“TVOJE LIVE ZVUČI POZNATO” - JOKER UKRADI U SEDMOJ EPIZODI

Antonija Šola pomrsila planove Alenu Bičeviću

3

PRIKAZIVANJE HVALJENE HRT-OVE SERIJE OČEKUJE SE NA JESEN

Počelo snimanje druge sezone “Dnevnika velikog Perice”