TvObzor
RTL TV

Pet na pet
Objavljeno 22. kolovoza, 2014.
Što to povezuje neponovljivog Dreleta i nezgodna pitanja u veselim dvobojima...

Da je voditelj kviza “Pet na pet” urnebesno zabavan, to već i vrapci znaju. No, nova sezona ovog obiteljskog kviza pokazat će kako Davor Dretar Drele ima itekako dobru konkurenciju u spoju neobičnih pitanja, šarolikih kandidata i vrijednih novčanih nagrada.

Zabavan obiteljski kviz “Pet na pet”, koji je ovog proljeća, tijekom prve sezone emitiranja, privukao veliki broj gledatelja, vraća se na ekrane RTL-a s novim, još zabavnijim okršajima u znanju. Voditelj kviza Drele u studiju će ugostiti šarolike ekipe natjecatelja koji će imati priliku osvojiti primamljive novčane nagrade. U novoj sezoni, osim timova obitelji, za suprotnim pultovima naći će se muževi i žene, piciginaši i Rimljani, Dalmatinci i Slavonci, tamburaši i vatrogasci, mažoretkinje i susjede te mnogi drugi.

Jedan od natjecatelja iz ekipe piciginaša, koji će svoju sreću okušati već u prvom tjednu prikazivanja kviza, bit će i proslavljeni glazbenik Goran Karan. Osim što će se svojim zanimljivim odgovorima boriti da njegova ekipa što duže ostane u igri, Goran će u studiju s prijateljima zaigrati picigin i zapjevati s Dreletom.

Uz najdugovječniji, najgledaniji i jedan od najopuštenijih kvizova na svijetu, snimljen prema licenci produkcijske kuće “Fremantle Media”, pod originalnim nazivom “Family Feud”, već se godinama zabavljaju generacije obitelji diljem svijeta, jer u njemu odgovore znaju svi, bez obzira na godine, stručnu spremu, znanje i iskustvo. U svakoj se epizodi natječu dva tima po pet članova, dajući odgovore na otkačena i neobična pitanja iz svakidašnjice. Pobjednička je ekipa ona koja na kraju emisije skupi najviše bodova te kao takva ima mogućnost odigrati i šesti krug igre “Brza lova” te nastaviti natjecanje u idućoj emisiji.

Piše: Dražen BAĐUN
MUŽEVI PROTIV SUPRUGA

- U novu sezonu cijela je ekipa kviza ušla opuštenija i uigranija zbog iskustva koje smo stekli iz prve sezone. Stoga smo si i mi koji radimo na ovom projektu, kao i natjecatelji, mogli priuštiti više zabave na setu. Već na samom početku odlučili smo riješiti misterij oko pitanja koji je spol pametniji tako što smo suprotstavili petoricu muževa protiv vlastitih supruga. A što se mene tiče, obećavam da ću ove sezone pokušati malo smršavjeti, ali i narasti kojih 8-12 centimetara - našalio se Drele, objasnivši što gledatelji mogu očekivati u novim epizodama kviza.

Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike