Sport
TEŽAK ŽDRIJEB U TREĆOJ HNL ISTOK

U prva četiri kola HNK Đakovo Croatia triput ide u goste
Objavljeno 20. kolovoza, 2014.

ĐAKOVO - Ako se može suditi po pripremnim utakmicama, nogometaši HNK Đakovo Croatia spremni dočekuju novo prvenstvo. Odigrali su sedam utakmica, od toga šest pobijedili i jednu izgubili.

- Isprobali smo sve igrače, svi su dobili određenu minutažu i rezultatski smo zadovoljni svim utakmicama, osim poraza na domaćem terenu protiv Marsonije. Ono što me posebno veseli je da su naši igrači odlično odradili ove pripreme i što je najvažnije, za sada su nas mimoišle ozljede. Još uvijek radimo na uigravanju pozicija kako bi početak prvenstva dočekali u punoj spremi - rekao je trener Đakovo Croatije Damir Lelas.

Ždrijeb nove sezone 3. HNL Istok nije bio sklon Đakovčanima (u prva četiri kola triput će gostovati). Na startu očekuju dva vezana gostovanja u Oriovcu i Antinu protiv Oriolika i Mladosti. Tek u trećem kolu pred svojim gledateljima igraju protiv Slavije iz Pleternice.

- No, sve u svemu unatoč teškom rasporedu optimistično gledam prema nadolazećem prvenstvu, dat ćemo sve od sebe, jednostavno moramo raditi kao mravi za svaki osvojeni bod i to je jedini put. Ne možemo igrati preatraktivan nogomet, ali ćemo se truditi igrati brzo i efikasno - poručio je Lelas.Ž.Kovač

Možda ste propustili...

DERBI SUSRET PAKET24 PREMIJER LIGE ZA RUKOMETAŠE

Vori: NEXE je sad kao ranjeni lav, Vuja će već nešto smisliti

ZEKIĆ NA RASPOOLAGANJU NEĆE IMATI VEZNJAKA

Na Istru 1961 bez Čokaja

Najčitanije iz rubrike