Osijek
ČEKAJU NALAZ POLICIJE

Još nije poznato tko je iz Zavoda za stanovanje ukrao novac od pričuve
Objavljeno 19. kolovoza, 2014.

Teško je reći tko je nestrpljiviji - direktor Zavoda za stanovanje, koji svakodnevno očekuje vijest o pronalasku počinitelja krađe, ili građani, koji od vikenda sredinom travnja, kad je krađa počinjena te je ukradeno oko 220.000 kuna, nemaju gdje platiti pričuvu bez naknade.

Iako je riječ o jednoj od većih krađa, pa su i izvidi policije bili pojačani, još nije poznato tko je tijekom produženog uskrsnog vikenda ušao u Zavod, provalio te iz blagajne uzeo pozamašnu svotu novca koji su građani uplatili za pričuvu svojih stambenih zgrada. Da im počinitelj još nije poznat, potvrdio je Dario Premec, glasnogovornik PU osječko-baranjske, dodavši da će javnost o počinitelju biti pravodobno obaviještena kada bude pronađen.

Podsjetimo, obavljeni su brojni obavijesni razgovori, no još nema rezultata. Direktor Zavoda Bojan Bodražić, potvrdio nam je, sljedećeg tjedna planira posjetiti PU osječko-baranjsku i vidjeti dokle je istraga stigla.

- Jedina novost koju sam čuo, ali neslužbeno, jest da je Hrvatska pošta odabrana na natječaju, no nisam siguran u kojoj su fazi žalbeni rokovi - izjavio je Bodražić, potvrdivši da je naplativost za pričuvu u granicama, no činjenica je da građani nestrpljivo očekuju mjesto gdje ih pričuva neće dodatno stajati. U gradskoj smo upravi neslužbeno doznali kako je žalbu poslala jdna banka. M. Mihelić

Još nije poznato gdje će se pričuva moći plaćati bez naknade

Možda ste propustili...

DUBRAVKA BIUK. V.D. PREDSTOJNICE KLINIKE ZA OČNE BOLESTI KBC-A OSIJEK

Uložili smo puno truda kako bismo čekanje na operaciju mrene skratili na 180 dana

LABORATORIJ ZA HUMANU REPRODUKCIJU

Očekuju još veći uspjeh u liječenju neplodnosti

Najčitanije iz rubrike