Regija
HUMANITARNI TURNIR ČETIRI UDRUGE

Udruga Komušana i prijatelja Komušine za nepokretnog Alena Hlebeca
Objavljeno 19. kolovoza, 2014.

PAVLOVCI/BRESTOVAC – Mlada, ali vrlo vrijedna zavičajna Udruga Komušana i prijatelja Komušine i ove godine organizirala je humanitarni turnir u nogometu Četiri udruge, koji se tradicionalno igra za pomoć nekome od potrebitih s područja Općine Brestovac. Ovaj put pomoć je upućena mladom Alenu Hlebecu iz Brestovca, nogometašu koji je ostao nepokretan nakon prometne nesreće. Na nogometnom igralištu NK Mladost u Pavlovcima sastale su se Udruga Bosanska Posavina, koja okuplja nogometaše Posavljake, Udruga Rama, koja okuplja doseljene iz Ramske doline, Udruga Vallis Aurea, koja okuplja nogometne veterane s područja Požeštine te kao domaćin Udruga Komušina koja okuplja nogometne zaljubljenike s područja Komušine u BiH.

Nakon žustre borbe i za gledatelje atraktivnih utakmica, najbolja je bila, prvi put, Udruga Komušani, drugo mjesto zauzela je ekipa Vallis Aurea, treće mjesto NK Posavina i četvrto mjesto NK Rama. Predsjednik Komušana, Jozo Ilić, uručio je pehare i zahvalnice voditeljima ekipa, te pehare najboljem strijelcu Ivi Čabraji iz Posavine, najboljem golmanu Mladenu Kaprelu iz Komušana i najboljem igraču Tomi Pehardi iz Vallis Aurea.

Uslijedila je svečana večera za sve sudionike i zabava uz živu glazbu i folklor. Nastupili su folklorna sekcija Komušana sa spletom pjesama i kola iz komušanskog zavičaja te Kum-band, a nekoliko je pjesama otpjevao i solist Mirko Ilić. Na turniru je prikupljeno oko 3.000 kuna za humanitarnu pomoć.

(AGM Kruna)

Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana
1

CESTA MAĐARSKA - BELI MANASTIR

Obavljeno približno 50 posto zemljanih radova

2

UREĐUJU ZELENE POVRŠINE, POČELA SADNJA CVIJEĆA

Cvjetne će gredice s više od 4000 ljetnica uljepšati grad

3

OPĆISKI PROJEKT U KARANCU

Sanacija Doma kulture stajat će 62 tisuće eura