Crna kronika
REŠETARI: PROMETNA NESREĆA NA AUTOCESTI A3

U sudaru dva automobila ozlijeđeno pet osoba
Objavljeno 20. kolovoza, 2014.

REŠETARI - Pet je osoba ozlijeđeno u prometnoj nesreći koja se u ponedjeljak oko 9.25 sati dogodila na autocesti A3 kod Rešetara. Tri osobe zadobile su teške, a dvije lakše ozljede. Policija je očevidom utvrdila da je do prometne nesreće došlo jer je 37-godišnjak, upravljajući Škodom, zbog nedržanja dovoljnog razmaka iza drugog vozila, prednjim dijelom udario u stražnji dio Fiata srpskih registracija. Fiat se nakon višestrukog zanošenja zaustavio na pretjecajnom kolničkom traku, dok je Škoda nastavila nekontrolirano kretanje udarivši u zaštitnu ogradu i smjerokazne stupiće.

- U prometnoj nesreći u Fiatu su teško ozlijeđeni državljani Španjolske, 53-godišnji vozač, 50-godišnja putnica te 12-godišnji putnik. Lakše ozljede u Fiatu pretrpio je 16-godišnjak. Lakše je ozlijeđen i 37-godišnji vozač Škode, državljanin Bugarske - doznajemo od Kate Nujić, glasnogovornice Policijske uprave brodsko-posavske. Ozlijeđenima je liječnička pomoć pružena u bolnici u Novoj Gradiški, gdje su i zadržani na daljnjem liječenju, dok je 12-godišnjak prevezen u bolnicu u Slavonskom Brodu.

Policija protiv 37-godišnjaka zbog izazivanja prometne nesreće podnosi kaznenu prijavu Općinskom državnom odvjetništvu u Slavonskom Brodu.S.Lacić

Najteže je stradao 12-godišnjak koji je prevezen u slavonskobrodsku bolnicu

Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike