Crna kronika
VATROGASCI U AKCIJI

Požar auta u Županji i radionice u Našicama
Objavljeno 20. kolovoza, 2014.

NAŠICE - Slavonski vatrogasci gasili su u ponedjeljak požare na četiri mjesta. Prijepodne su se, pri zavarivanju u radionici u Ulici kralja Tomislava u Našicama, zapalili drveni dijelovi radionice.

- U potpunosti je izgorio dio radionice, šteta je više tisuća kuna. Istoga dana u večernjim satima je došlo do požara na drvarnici u Ulici žrtava Domovinskog rata u Šećerani u Baranji. Izgorio je cijeli objakat u kojoj su se nalazila ogrjevna drva i više bala slame. Šteta je nekoliko tisuća kuna, doznajemo od Darija Premeca, glasnogovornika PU osječko-baranjske.

U Ulici Mladena Čatića u Županji zapalio se automobil. Očevidom je utvrđeno da je do samozapaljenja vozila došlo uslijed kvara na električnim instalacijama. U mjestu Brestovac u Požeško-slavonskoj županiji, oko 23 sata se zapalio kontejner za papir. Požar se proširio na krovište zgrade uz koju se nalazio.

Prošle godine se u Hrvatskoj dogodilo 5.315 požara, što je u pola manje nego godinu dana ranije kada ih je evidentirano više od 10 tisuća.S.Lacić

Možda ste propustili...

JOŠ JEDNA ŽRTVA INTERNETSKIH PREVARANATA

"Dionice" ga koštale 10.000 eura

OROLIK I BELI MANASTIR

Jedan lopovluk riješen, drugi nije

Najčitanije iz rubrike