Mozaik
TRODNEVNI FESTIVAL VESELOG ČOVIKA VESELCE

75 sati besplatnog programa u Selcu
Objavljeno 20. kolovoza, 2014.

Završio je trodnevni ulični festival u Selcu pod nazivom VeSeLcE koji je već nakon samo tri dana svog postojanja neslužbeno dobio epitet najbolje kulturne i turističke manifestacije u ovom malenom i lijepom primorskom mjestu. Više od 50 različitih performera, glazbenih i likovnih umjetnika iz Hrvatske, Makedonije, Italije i Srbije, održalo je za više tisuća posjetitelja oko 75 sati besplatnog programa na više lokacija u središtu mjesta.

Upečatljivi performeri svakoga su dana započinjali sa svojim predstavama ujutro i završavali ih oko ponoći, a ujedno su svake večeri oko 22 sata u glazbenom dijelu programa nastupali bandovi koji su stvarali odličnu atmosferu i zabavu za više tisuća posjetitelja festivala.

„Nakon mjeseci truda i rada na pripremi festivala i njegova premijernog izdanja možemo sa zadovoljstvom istaknuti da je predviđeni program VeSeLcA u potpunosti realiziran. Sretni smo zbog toga što su posjetitelji s velikim simpatijama i veseljem dočekali prvo izdanje VeSeLcA, a do nas su još tijekom festivala od strane turističkih djelatnika i mještana dopirale informacije kako je festival pun pogodak i ponajbolja kulturna i turistička manifestacija u Selcu. Zbog toga, kao i zbog zadovoljstva koje dijelimo sa sudionicima, mještanima i ljudima iz Turističke zajednice grada Crikvenice, mi ćemo svakako s veseljem planirati drugo izdanje VeSeLcA koje bi se ponovno trebalo održati tijekom turističke sezone, riječi su autora i organizatora festivala Desimir Gajić i Zlatan Jaganjca. (J.Kn.)

Možda ste propustili...

KRATKI FILM REDATELJA NEBOJŠE SLIJEPČEVIĆA

Hrvatski film u selekciji Cannesa

D., ŽELJEZNE PILULE I EXTROFT DIJELIT ĆE POZORNICU S VELIKANIMA

Na INmusic festivalu #16 predstavit će se čak tri izvrsna Superval benda

U NASTOJANJU DA SMANJI GUŽVE KOJE GUŠE GRAD NA KANALIMA

Venecija uvela prvu naplatu ulaska za turiste

Najčitanije iz rubrike