Crna kronika
BIZARNA NESREĆA U SREDIŠTU NAŠICA

Pijani biciklist upao u rijeku, pa teško ozlijeđen nastavio gurati bicikl kroz vodu
Objavljeno 19. kolovoza, 2014.

NAŠICE - Doista bizarna nesreća u kojoj je jedna osoba teško ozlijeđena, dogodila se u subotnjoj noći u našičkom parku Pejačevića. U nesreći je stradao pijani biciklist.

- Dobili smo dojavu da je nepoznata osoba pala u rijeku. Utvrđeno je da je 63-godišnji muškarac u neutvrđeno vrijeme, od 22 sata do ponoći, vozeći bicikli kroz veliki park pod utjecajem alkohola na neutvrđenom mjestu sletio u rijeku. Muškarac je po rijeci nastavio gurati bicikl tražeći pomoć, doznajemo od Darija Premeca, glasnogovornika PU osječko-baranjske.

Na mjesto gdje je muškarac pronađen pozvani su našički vatroagsci kako bi ga izvukli iz rijeke i predali liječnicima.

- U pet minuta iza ponoći stigla je dojava o tehničkoj intervenciji. Spašavali smo zarobljenu osobu koja se nalazila u našičkoj rijeci u velikom parku u Našicama. Na teren je odmah poslana ekipa s jednim vozilom koja je posebno obučena za ovakve intervencije - za spašavanje s visina i iz dubina. Intervencija je završena u 45 minuta iza ponoći, doznajemo od našičkih vatrogasaca. Vatrogasci Našica dodaju da su oni jedini na svom području koji su posebno obučeni za ovakve situacije i imaju posebnu opremu za takve intervencije.

Kada je 63-godišnjak spašen iz rijeke predan je liječničkoj ekipi Hitne pomoći koja ga je odvezla u Opću bolnicu Našice. Ondje je pregledan te je utvrđeno da je teško ozlijeđen. U bolnici je 63-godišnjak zadržan na liječenju.S.Lacić

BIZARNA SMRT NA BICIKLU

Pedesetpetogodišnji mještanin Brodskog Drenovca, mjesta nedaleko od Pleternice, poginuo je u prometnoj nesreći koja se dogodila u lipnju. Policija je očevidom utvrdila da je 55-godišnjak na biciklu upravljača imao zakvačenu plastičnu vrećicu. U jednom trenutku vrećica mu se zaplela o prednji kotač bicikla i blokirala ga. Biciklist je izgubio kontrolu nad biciklom uslijed čega je pao na kolnik i na mjestu preminuo.

Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike