Mozaik
FASHION SHOW

Modni spektakl u Slavonskom Brodu uz Joksimovića, Grdovića i Coloniju
Objavljeno 19. kolovoza, 2014.

Već tradicionalni modno-glazbeni "Fashion show", koji u Slavonskom Brodu organizira modni kreator Toni Brekalo, sljedećeg će vikenda (22. i 23. kolovoza) na otvorenoj 300 kvadrata velikoj pozornici u brodskoj Tvrđavi okupiti neka značajna imena iz svijeta mode i estrade.

Promocija mode i modnog dizajna spajanjem različitih kultura osnovni je cilj ove manifestacije koja će predstaviti 21 kreatora iz 17 zemalja regije i Europe, a nihove kreacije nosit će pedesetak atraktivnih manekenki. Nakon dvosatnog modnog dijela programa, gdje će manekenke „prošetavanjem“ preko 60-metarske modne piste pokazati svu maštovitost kreatora, prve večeri (u petak) slijedi dvosatni koncert Željka Joksimovića, dok će u subotu zabavni dio programa podijeliti Mladen Grdović i Colonia.

“Svaku večer očekuje se 10 tisuća posjetitelja. Programi bi trebali početi oko 21 sat, a trajat će minimalno četiri sata. Da to sve bude kvalitetno odrađeno, angažirani su vrhunski stručnjaci - tehničari, kamermani pa i zaštitari. Ukupno će 200-tinjak osoba raditi na programu, a samo otvorenje također će biti spektakulatno - oko 100 plesača iz raznih plesnih klubova različitih plesnih stilova...“ najavio je optimistični Brekalo. Doznat ćemo i koliko su se njegova predviđanja ostvarila s obzirom na relativno visoke cijene ulaznica, a one se od 10. kolovoza prodaju po cijeni od 150 kn te na dan događaja 200 kn.M.Radošević

Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike