Crna kronika
ŠOKIRANI STANARI VIJENCA IVANA MEŠTROVIĆA

Strava u Osijeku: Pucao si u glavu pa hodao naseljem do tramvajske postaje
Objavljeno 18. kolovoza, 2014.
Liječnici se bore za život teško ozlijeđenog Osječanina (48)

OSIJEK - Stravični krvavi događaj zbio se jučer u ranim jutarnjim satima ispred zgrade na Vijencu Ivana Meštrovića 48 u Osijeku.

Prema prvim neslužbenim informacijama 48-godišnji si je Osječanin pucao u glavu, a liječnici se u osječkoj bolnici bore za njegov život. Kada se to točno zbilo, za sada nije poznato, no policija je oko 6 sati dobila dojavu da je na Mostu dr. Franje Tuđmana osoba sva u krvi i teško ozlijeđene glave.

- Nakon dolaska na mjesto intervencije policijska ophodnja zatekla je teško ozlijeđenu osobu na tramvajskoj postaji na Vijencu Ivana Meštrovića. Hitna pomoć odvezla je 48-godišnjaka u KBC Osijek, gdje mu je pružena liječnička pomoć. Njegove ozljede okarakterizirane su kao teške i opasne za život - doznajemo od Darija Premeca, glasnogovornika PU osječko-baranjske.

Kako svjedoče krvavi tragovi, Osječanin je, nakon što je pucao, ušao u zgradu na Vijencu Ivana Meštrovića 48 te u dizalo. Potom je hodao cijelim naseljem, ostavljajući krvavi trag, do tramvajske postaje kod Mosta dr. Franje Tuđmana, udaljene više stotina metara od samog mjesta gdje je ispaljen hitac.

Iako u prvi tren nije bilo moguće utvrditi što se točno dogodilo, je li muškarac žrtva zločina ili nešto drugo, videonadzor u zgradi navodno je pokazao što se ondje jučer rano ujutro zbilo.

Pištolj je pronađen u kanti za otpatke u neposrednoj blizini tramvajske postaje na kojoj je pronađen teško ozlijeđeni Osječanin.

Navodno je 48-godišnjak odnedavno živio u zgradi ispred koje se zbio krvavi čin.

Sandra LACIĆ
ŠOKIRANI STANARI

Nakon što su stanari u jutarnjim satima počeli izlaziti iz zgrade, najčešće u obližnju pekarnicu, na izlazu ih je zatekla policija, koja je ondje obavljala očevid, kao i brojni krvavi tragovi.

- Ovo je strašno. Nitko ne govori što se ovdje noćas dogodilo. Nadamo se da će što prije netko očistiti ovu krv jer se bojim kako će djeca reagirati ako je vide - kazala nam je stanarka zgrade na Vijencu Ivana Meštrovića 48.

Možda ste propustili...

OROLIK I BELI MANASTIR

Jedan lopovluk riješen, drugi nije

ČEKA SE NALAZ OBDUKCIJE

Ukrajinac ubijen, još ne znaju kako

NA PODRUČJU OPĆINE STARA GRADIŠKA

Pronađeno tijelo nepoznate osobe u šumi

Najčitanije iz rubrike