Regija
UPRAVNI ODJEL ZA DRUŠTVENE DJELATNOSTI NAJAVIO:

U Belišću počinje podjela besplatnih udžbenika
Objavljeno 16. kolovoza, 2014.

BELIŠĆE – Pročelnica Upravnog odjela za društvene djelatnosti Grada Belišća, Antonija Andrašek Barić, uputila je jučer obavijest roditeljima učenika osnovnih škola s prebivalištem na području Grada Belišća, da će se od 22. do 29. kolovoza u Gradskoj upravi Belišća od 8 do 19 sati dijeliti udžbenici za učenike osnovnih škola.

Udžbenici koji su naručeni u knjižari Svijet Valpovo, dijelit će se 22. kolovoza, udžbenici koji su naručeni u knjižari Brošura Belišće 25. i 26. kolovoza učenike od 1. do 4. razreda, te 27. i 28. kolovoza za učenike od 5. do 8. razreda. Udžbenici koji su naručeni u knjižari Format Valpovo dijelit će se 29. kolovoza.

- Posebno naglašavamo kako su svi roditelji koji ostvaruju pravo na jednokratnu pomoć za nabavu besplatnih udžbenika obvezni su ponijeti osobnu iskaznicu i OIB, a za ostvarivanje prava na jednokratnu pomoć za udžbenike, pri preuzimanju istih bit će potrebno ispuniti i obrazac Izjave o primitku jednokratne pomoći i uvjetima korištenja školskih udžbenika. Roditelji koji su kupili udžbenike u knjižarama koje nisu navedene, kao i putem interneta ili na drugi način, osim osobne iskaznice i OIB-a, dužni su predočiti i račun, a novac za osnovni komplet udžbenika mogu podići od 8 do 19 sati u petak, 29. kolovoza, poručili su iz Grada Belišća.

Roditelji učenika kojima će nabavu školskih udžbenika na temelju zakonskih odredbi putem resornih ministarstava financirati Vlada Republike Hrvatske (Ministarstvo branitelja, Ministarstvo socijalne politike i mladih...), ostvaruju pravo na jednokratnu pomoć od strane Grada Belišća do 100 posto iznosa cijene osnovnog kompleta udžbenika za pojedini razred.L.Aničić

Možda ste propustili...

ULAGANJE OD 570.000 EURA

Nove prostorije za NK Šipovac

GRADSKA LIMENA GLAZBA DONJI MIHOLJAC

Nove odore, note, nastupi, seminari

Najčitanije iz rubrike