Crna kronika
TRAGEDIJA KOD ĐAKOVA

Dječak se utopio u ribnjaku
Objavljeno 13. kolovoza, 2014.

ĐAKOVO – 13-godišnji dječak Josip Čižmarević utopio se u srijedu, oko 17 sati, na ribnjaku na imanju svoje obitelji u Pavićevoj ulici, no izvan gusto naseljenog dijela Đakova, uz prometnicu prema prigradskom naselju Budrovci. Manje od kilometar dalje nalazi se i kuća obitelji Čižmarević na čijim je ulaznim vratima osmrtnica s plavim okvirom, a koji simbolizira da je pokojnik još dijete, potvrđivala je da se toj obitelji dogodila strašna tragedija. O događaju je izvijestila na svojim službenim stranicama i Policijska uprava osječko-baranjska.
- Jučer, 13. kolovoza oko 17 sati, 13-godišnjak iz Đakova utopio se u ribnjaku u izgradnji u Pavićevoj ulici u Đakovu. Mrtvo tijelo prevezeno je na Odjel patologije Kliničkog bolničkog centra u Osijeku radi obdukcije, a policijski službenici nastavljaju rad na otkrivanju činjenica ovog događaja, stoji u kratkom policijskom izvješću. Od glasnogovornika spomenute PU, Darija Premeca, doznajemo da je u trenutku tragedije s 13-godišnjakom bio još jedan dječak. – On je roditelje 13-godišnjaka obavijestio o tragediji, kaže Premec. Dječak, što je svjedočio prijateljevom utapanju, bio je u vidnom šoku, sav drhteći od viđenog.  Iako se čekaju nalazi obdukcije, sve upućuje na nesretni događaj.
Kako neslužbeno doznajemo, na mjesto događaja odmah po dojavi stigla je policija i ekipa Hitne pomoći koja je oko pola sata pokušavala reanimirati 13-godišnjeg dječaka no svi pokušaji ostali su bezuspješni. Neslužbeno doznajemo da su Čižmarevići ribnjak počeli graditi ove godine, angažirajući bager obližnjeg građevinarca no, stoji i u policijskom izvješću, ribnjak još nje dovršen.
Za nesretnim dječakom tuguju njegovi majka, otac, brat, sestre…  Sahrana tragično preminulog dječaka je danas, u četvrtak, 14. kolovoza, u 17 sati na Gradskom groblju u Đakovu.  S.Župan

Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike