Regija
ĐAKOVAČKI BUZ:

Grad je “u banani”
Objavljeno 13. kolovoza, 2014.

ĐAKOVO – U Gorjanima je osnovana Općinska organizacija Bloka umirovljenici zajedno (BUZ), za čijeg je predsjednika imenovan Željko Bem, dok su potpredsjednici Jozo Ivanović, Jozo Birtić i Božo Đelagić.

Izvijestio je o tome predsjednik BUZ-a za grad Đakovo Stjepan Fekete (na slici) koji navodi da se Bloku priključilo 20 članova Hrvatske stranke umirovljenika iz Gorjana i jedan općinski vijećnik HSU-a. Dodaje da su se istovremeno đakovačkom BUZ-u pridružili svi članovi Stranke umirovljenika i Slavonsko-baranjskih umirovljenika. Fekete je u istom priopćenju komentirao i aktualnu situaciju u gradu Đakovu, pozvavši đakovačke stranke da se “probude iz zimskog sna i da počnu djelovati i raditi u korist grada, a ne da politiziraju.”

- Što je s rodilištem u Đakovu, što je s Mimozom, Domom HV-a, što je s Industrijskom zonom? - zapitao je Fekete, ocijenivši da “ništa ne radi.”

Podsjetio je da školarci u okruženju dobivaju besplatne udžbenike do osmog razreda pa i u svezi s tim pita što je s Đakovom.

- Grad Đakovo sa svojim gradonačelnikom Zoranom Vinkovićem došao je do zida, grad je doveden “u bananu” - ističe Fekete, prozivajući i SDP, HNS i HSU za nerad gradonačelnika, odnosno “da su 12 godina vladali gradom”, ocjenjuje Fekete, “i ostavili pustoš, praznu blagajnu, a sada optužuju HDZ.” (S.Ž.)

Možda ste propustili...

RUKOMETAŠI SŠ I. KRŠNJAVOGA

Treći u državi

Najčitanije iz rubrike