Crna kronika
STRAVIČNA PROMETNA NESREĆA U PREDJELU METLINCI

Prekinuti snovi 23-godišnje Belišćanke: Dobila je posao, planirala vjenčanje
Objavljeno 3. kolovoza, 2014.
Roditelji su izrazili želju da prijatelji nastradale Andree na pokop dođu u bijelom

LADIMIREVCI – Dvadesettrogodišnja Andrea Vidošić iz Belišća poginula je u teškoj prometnoj nesreći u petak, 1. kolovoza, oko 17 sati u blizini Ladimirevaca, u predjelu Metlinci.

Prema još uvijek neslužbenim i nepotvrđenim informacijama, koje Policijska uprava osječko-baranjska tek treba potvrditi službenim priopćenjem, djevojka se skuterom kretala iz Metlinaca prema Ladimirevcima. S obzirom na to da joj je odredište bila vikendica s lijeve strane ceste, gdje ju je čekao zaručnik s društvom, djevojka je navodno na cesti zastala i uključila žmigavac za skretanje te pričekala da propusti vozila koja su imala prednost. Kada su vozila prošla, djevojka je počela skretati ulijevo, no, na nesreću, vozač bijelog kombija koji se kretao iza nje to nije uočio na vrijeme. Počeo ju je pretjecati upravo u trenutku kada je ona počela skretati. U strahovitom sudaru djevojka je od siline udarca bila odbačena na zelenu površinu uz cestu te je od zadobivenih ozljeda na mjestu preminula. Premda je Hitna pomoć vrlo brzo stigla na mjesto nesreće, mogla je samo konstatirati smrt. Liječnici su pružili pomoć i vozaču kombija, koji je bio u teškom šoku. Okolnosti i uzroci nesreće, koja je teško potresla Valpovštinu, još se utvrđuju.

Andreini prijatelji pričaju da je riječ o iznimnoj djevojci vedra duha. Ove je godine otišla sezonski raditi na more, ali se nedavno vratila kući, jer je dobila vijest da je bila primljena na posao za koji se nedavno prijavila i koji je željela na području Slavonije. Imala je velike životne planove, a 16. svibnja iduće godine trebala je stati pred oltar sa zaručnikom Dominikom iz Ladimirevaca, koji je, na svoju nesreću, nakon što je čuo strahovit udarac, bio jedan od prvih koji je dotrčao na mjesto pogibije svoje zaručnice.

Lidija ANIČIĆ
POGREB U BIJELOM

Posljednji ispraćaj mlade djevojke bit će u ponedjeljak, 4. kolovoza, u 15 sati na groblju u Belišću. Roditelji, te mlađi sestra i brat tragično preminule 23-godišnjakinje izrazili su želju da svi njezini prijatelji na pogreb dođu odjeveni u bijelo.

Možda ste propustili...

NAKON ŠTO JE PUCAO U ŽENU POPIO JE OTROVNU TEKUĆINU

Ubojica supruge umro u bolnici

OZLIJEĐENIH NEMA, VELIKA MATERIJALNA ŠTETA

Veliki požar u hali HŽ-a gasilo 30 vatrogasaca

OSAM OSOBA PRIJAVLJENO ZBOG RATNOG ZLOČINA IZ 1991.

Zlostavljali su civile u Grabovcu

Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana
1

POŽAR U KOZJAČKOJ ULICI U OSIJEKU

Uništene tri prostorije kuće, ozlijeđenih nema

2

OZLIJEĐENIH NEMA, VELIKA MATERIJALNA ŠTETA

Veliki požar u hali HŽ-a gasilo 30 vatrogasaca

3

CRNO TRŽIŠTE DUHANA - CVJETA

Muškarci uhvaćeni pri primopredaji duhana