Regija
PROJEKT U VINKOVCIMA

“Biciklirajmo zajedno - zdravo i sigurno” registriranim biciklom
Objavljeno 1. kolovoza, 2014.

VINKOVCI - Svjedoci smo velikog broja otuđivanja bicikla, pa je Vijeće za prevenciju grada Vinkovaca i Policijska postaja Vinkovci pokrenulo projekt ''Biciklirajmo zajedno – zdravo i sigurno“, kojim se bicikl registrira od strane policije.

Da bi registrirali svoj bicikl potrebno je ispuniti obrazac ''Evidencijski list bicikla'', koji sadrži podatke o vlasniku i biciklu, a isti je moguće popuniti svake srijede i subote od 9 do 13 sati u Vinkovcima, na Trgu bana Josipa Šokčevića, sve do 15. rujna.

Ostalim danima bicikl možete evidentirati u Policijskoj postaji Vinkovci. Uz popunjeni obrazac, kao vlasnik bicikla dobivate naljepnicu koju je potrebno nalijepiti na lako uočljivo mjesto na biciklu. Tako bicikl postaje manje interesantan mogućem počinitelju krađe, jer policija ima sve podatke o tom biciklu. Na taj način u slučaju krađe i pronalaska bicikla policija će ga vratiti vlasniku, jer će znati komu pripada. Više informacija o samoj akciji građani mogu dobiti i kod svog kontakt-policajca.(M.K.)

Možda ste propustili...

PREDSTAVLJAT ĆE VUKOVARSKO-SRIJEMSKU ŽUPANIJU

Kazalište Županja i Scena Martin na državnim festivalima

ZA DJECU OD 3 DO 11 GODINA

Otvara se Šumski pedagoški centar

Najčitanije iz rubrike