Sport
RIJEČANI OTPUTOVALI NA FARSKE OTOKE

Tko će zamijeniti Krstanovića?
Objavljeno 31. srpnja, 2014.

Vezani članci

HAJDUK DANAS GOSTUJE U KARAGANDYU

Splićani za zrakoplov jedva pronašli 18 putnika

NOGOMETAŠI SPLITA DOČEKUJU ČERNOMORETS

Utakmica veća i od Fulhama

Nogometaši Rijeke jučer ujutro započeli su “operaciju Vikingur”. Klub s Farskih otoka suparnik im je u 3. pretkolu Europske lige. Prema “Ovčjim otocima” Riječani su odletjeli jučer ujutro, a u gradu Torshavnu će u četvrtak u 20 sati prema hrvatskom vremenu igrati prvu utakmicu trećeg pretkola UEFA Europa lige. Trener bijelih Matjaž Kek na put je poveo 19 igrača. Na putu za Torshavn nije se našao Ivan Krstanović, koji odrađuje jednu utakmicu kazne zbog isključenja na utakmici protiv Ferencvarosa, te Miral Samardžić koji je dobio poštedu pred nastavak prvenstva. Za krstanovićevu alternativu kandidira Adis Jahović, koji je ovo ljeto stigao na Kantridu iz ukrajinske Vorskle Poltava. No, najviše napadačkih nada Riječani i dalje imaju u Andreju Kramariću, koji je s hat-trickom protiv Hajduka dokazao svoj potencijal, a odličnim se pokazao i u svim prethodnim utakmicama Rijeke ove sezone.

- Istina, djelujemo moćno, ali trebamo se spustiti na zemlju - rekao je Andrej Kramarić misleći valjda doslovce jer je izjava upućena prije leta za Farske otoke.

- Iskreno, ne znam previše o suparniku. Sigurno će biti teška utakmica. Pretpostavljam da će igrati zatvorenije i pokušati izvući maksimum iz sebe, a mi kao i u Budimpešti moramo pokušati zabiti gol ili više golova u gostima. Oni sigurno nisu za podcjenjivanje - rekao je ove sezone najbolji riječki strijelac. (K.L.)

Možda ste propustili...

EURO PRED VRATIMA, A NIJEMCIMA U FOKUSU - IZBORNIK

Bayern kvari planove reprezentaciji

OSJEČANI U ZAVRŠNICI SPAŠAVAJU SEZONU

Zekić i momčad traže zajedništvo i podršku

Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana