Sport
NOGOMETAŠI SPLITA DOČEKUJU ČERNOMORETS

Utakmica veća i od Fulhama
Objavljeno 31. srpnja, 2014.

Vezani članci

HAJDUK DANAS GOSTUJE U KARAGANDYU

Splićani za zrakoplov jedva pronašli 18 putnika

Nogometaši Splita večeras (20 sati) na svom stadionu u Parku mladeži dočekat će ukrajinski Černomorets u sklopu 3. pretkola Europske lige. Trener Splita Ivan Matić o suparniku ima samo riječi hvale:

- Drago mi je što imamo još jednu priliku ugostiti europsku momčad u Parku mladeži. Riječ je o do sada možda najkvalitetnijem protivniku koji će ovdje gostovati. Gledali smo prošlu njihovu utakmicu, u kojoj su pobijedili sa 4:0 i vidljivo je da se radi o dobroj momčadi - kazao je Matić, koji nema problema s ozljedama, a u konkurenciju se vraća i iskusni Tomislav Dujmović.

I igrači Splita doista doživljavaju kako ih očekuje velika utakmica. Denis Glavina iza sebe ima bogato iskustvo igranja u Ukrajini.

- Ukrajinska liga je jača od naše. Puno se ulaže u nogomet, a sa strane se dovode jako dobri igrači. Černomorets nije momčad kakva su bili prošle sezone, puno igrača je otišlo, ostali su uglavnom domaći igrači. Za svakog od nas ovo je utakmica karijere, spremni smo odigrati najbolje što možemo - rekao je Glavina.

Istaknuo je i lošiju stranu Ukrajinaca...

Prednost Splita je što je njihova obrana slabiji dio momčadi. - To bi trebali naši napadači iskoristiti - rekao je Glavina, koji tvrdi kako je bitno zabiti, a tko nije toliko bitno. (K.L.)

Možda ste propustili...

FINAL FOUR HRVATSKOG RUKOMETNOG KUPA

Spačva sa Zagrebom, NEXE na Sesvete

HRVATSKA FUTSAL REPREZENTACIJA IGRA ZA ODLAZAK NA SP

Idemo se plasirati u Uzbekistan!

Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana