Sport
ZA CIBALIJU ZAVRŠIO PRIJELAZNI ROK

Conjar se priključio Vinkovčanima, veliki
dobitak je samo lakša Puljićeva ozljeda
Objavljeno 31. srpnja, 2014.

Vezani članci

SLJEDEĆIH GODINU DANA U DRESU CIBALIJE

Andrea Ottochian: Stigao sam fizički spreman, jedino mi nedostaje utakmica

VINKOVCI - Za vinkovačkog drugoligaša, po svemu sudeći, završio je prijelazni rok. Broj igrača na treningu se povećao, bez obzira na to što je Jakov Puljić i dalje izvan stroja. Naime, nakon Ottochiana momčadi se priključio i Ivan Conjar, koji je kao i Ottochian tražio inozemni angažman, a kako ga nije pronašao, vratio se u momčad Cibalije. Conjar je tako produžio vjernost Cibaliji, koja će trajati najmanje do ljeta 2015., jer je imao već važeći ugovor s njom i nije trebalo potpisivati novi ugovor. Priključenjem momčadi te dvojice igrača završio je prijelazni rok za Vinkovčane. Kako se čini, momčad je formirana za sljedeće prvenstvo.

- Istina, s dolascima Ottochiana i Conjara i doslovno za Cibaliju završava prijelazni rok. Mislim kako smo uspjeli dosta dobro posložiti momčad i vjerujem kako će to dobro izgledati u sljedećem prvenstvu. Žao nam je samo što još s nama nije Hrvoje Plum, jer bi jako dobro došao ovoj momčadi. Uvjeren sam kako će se dobro i brzo oporaviti i da će se u zimskom razdoblju priključiti momčadi i biti svojevrsno pojačanje na proljeće - zadovoljno je rekao sportski direktor Cibalije Dražen Pernar.

Zadovoljstvo u Cibaliji je i zbog toga što su konačno stigli nalazi nakon pregleda magnetskom rezonancom koljena Jakova Puljića. Nalaz je uredan i nema nikakvih problema tako da će Puljić nastavi trenirati, naravno, kada bol od udarca prođe. U svakom slučaju, dobra je to vijest za trenera Zorana Tomića, koji je Puljića prebacio u vezni red i dodijelio mu ulogu kreatora igre, što je u prvim utakmicama igrač odlično i odrađivao. Raspoložen nakon što je saznao kakvi su nalazi, Puljić je izjavio:

- Još osjećam bol, ali mi je sada najvažnije da ništa nije pokidano i da mogu nastaviti trenirati. Bol će s vremenom iščeznuti, a za sada polako trčkaram oko igrališta i radim s kondicijskim trenerom vježbe snage. Nadam se da ću se uskoro priključiti momčadi i normalno početi trenirati - rekao je Puljić.

Nakon jučerašnjeg susreta s Mađarima trener Zoran Tomić ima priliku u još tri utakmice prije početka sezone provjeriti stanje igrača i na koje će se igrače moći osloniti u drugoj drugoligaškoj sezoni. Već u subotu Vinkovčani putuju u Mađarsku na utakmicu protiv Kaposvara, a 6. kolovoza igraju na svom stadionu protiv Dilja. Još nije poznato s kojim protivnikom će odigrati posljednju provjernu utakmicu, tzv. generalku uoči prvenstva, koja će biti na rasporedu 9. kolovoza. A. Grgić

Možda ste propustili...

EURO PRED VRATIMA, A NIJEMCIMA U FOKUSU - IZBORNIK

Bayern kvari planove reprezentaciji

U OSJEČKOM PERIVOJU SPREMAJU SE ZA MEĐUNARODNI TURNIR

Osijek Open i ove će godine okupiti brojno i vrlo dobro tenisko društvo

Najčitanije iz rubrike