Regija
PROJEKT UDRUGE HVIDRA SLATINA “ISTINA O POBJEDNICIMA”

“Ponosni na trobojnicu” na dan velike pobjede
Objavljeno 31. srpnja, 2014.

SLATINA – Udruga HVIDRA Slatina, kao i prijašnjih godina, i tijekom 2014. godineprovodi projekt pod nazivom „Istina o pobjednicima“. Cilj ovog projekta je promicanje istine i vrednota Domovinskog rata, zaštita digniteta Domovinskog rata i svakog hrvatskog branitelja na području Slatine i Virovitičko-podravske županije.

Projekt se sastoji od niza aktivnosti, a jedna od njih je i medijska akcija “Ponosni na trobojnicu”, koju HVIDRA provodi u vrijeme Dana pobjede i domovinske zahvalnosti i Dana hrvatskih branitelja, koji se obilježavaju 5. kolovoza u znak sjećanja na veliku pobjedu u vojno-redarstvenoj akciji “Oluja” kada je praktički nestala takozvana “Krajina”.

U okviru ove akcije žele potaknuti građane da toga dana na pročelja domova, poslovnih objekata i institucija istaknu trobojnice kao znak veličanstvene pobjede, a u zahvalu svim braniteljima koji su pobijedili u Domovinskom ratu. Akciju “Ponosni na trobojnicu” u okviru projekta "Istina o pobjednicima 2014.", podržava Ministarstvo branitelja.(P.Ž.)

Možda ste propustili...

ŽUPANIJA LIDER PO IZDVAJANJU

Za obitelj i djecu 10 eura po stanovniku

ODIGRAN 2. BRZOPOTEZNI TURNIR OPEN BIZOVAC 2024

Najbolji Dinko Huis, Matej Filić i Damir Meško

Najčitanije iz rubrike