TvObzor

Slavni & moda
Objavljeno 1. kolovoza, 2014.
Eliza  Doolittle
pjevačica

Znam da sam već pisala o tome kako sam kao tinejdžerica obožavala poderane traperice, a neke čak i sama učinila poderanijim nego što jesu, samo da budu još više cool. No, nikad mi nije palo na pamet da izrežem pravokutnike na koljenima poput pjevačice Elize Doolittle , koja je ovakva nastupila u jednom londonskom shopping-centru. Bar se nadam da je sama napravila ovu glupost, jer je jedina moguća alternativa to da je platila masan novac za ovakve izrezane traperice, u slučaju da su kreacija nekog ingenioznog kreatora. Topić joj pristaje uz taj nemoguće ravan trbuh, ali frizura je tako loša da ne bi prošla ni u redovima “hair metalaca” iz 1980-ih. Baš grozno.

Jelena Rozga
pjevačica

Najveća Severinina rivalka na Balkanu, Jelena Rozga, uspjela je u vrlo kratkom vremena preuzeti dominaciju na jednom vrlo znakovitom polju. Ona je postala apsolutna vladarica minica. Bez obzira na to je li riječ o minisuknjaka, minihaljinama, ili minihlačama, Jelena nosi sve. Čak je postalo nebitno koje su boje, od kakvog materijala i kako su krojene - bitno je da je kratko i ona će to nositi. Ne mogu skužiti što je ovo na njoj, ali mislim da je haljina. Što je šteta, jer donji dio, ovo što bi moglo biti zgodna suknjica, sjajno pristaje uz ove štikle. O gornjem dijelu nemam ničeg lijepog za reći, jer je jednostavno užasan. Boje su prejake za kombiniranje, a posebice su prejake za tako strog kroj. Uh!

Elizabeth Olsen
glumica

Glumica Elizabeth Olsen je sestra jezivih blizanki Olsen, ali kao što vidite nema s njima baš mnogo toga zajedničkog. Za razliku od Mary Kate i Ashley, lijepa Elizabeth je, kao prvo, dobra glumica, a kao drugo izgleda kao normalna žena (čitaj: ima više od 40 kg). Inače je uvijek na listama najbolje odjevenih, jer se drži jednostavne elegancije i kreacija u skladu sa svojim mladim godinama. No, ovo jednostavno ne mogu ignorirati. Iako je Elizabeth zgodna djevojka, ovakva kožna haljinica koja joj ocrtava tijelo, jednostavno ne funcionira. Osim toga, ova tamno siva boja nimalo ne pristaje u sredinu ljeta. Možda bi prošla u listopadu, uz neke čizme i još pokoji dodatak da ne izgleda ovako golo.

Robin Wright
glumica

Nemojte me krivo shvatiti, lijepo je to kad je žena u formi i ima čvrsto tijelo, ali isključivo ako to tijelo odjećom ili modnim dodacima učini ženstvenim. Nisam pobornik toga da žene moraju imati bicepse i “pločice” kako bi bile zgodne. Vjerujem da je posve dovoljno vježbati onoliko koliko je potrebno za zdravlje. Glumica Robin Wright vrlo je istrenirana žena i to smije pokazati, ali u ovoj kombinaciji jednostavno ne izgleda lijepo. Gornji dio tijela izgleda kao da je riječ o depiliranom dvadesetogodišnjem mladiću koji dane provodi u teretani. Vjerujem da bi joj tako izgledale i noge, kad bismo ih vidjeli. Malo se pokušala izvući cipelama na petu, ali jednostavno nije uspjela.

Piše : Tanja KVORKA

Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike