Sport
RIJEKA SLAVILA U JADRANSKOM DERBIJU

Kramarić demolirao Hajduk
Objavljeno 28. srpnja, 2014.

RIJEKA - U 120. Jadranskom derbiju Rijeka je na Kantridi slavila protiv Hajduka rezultatom 4:2. Junak susreta bio je Andrej Kramarić koji je postigao tri pogotka (10., 22. i 31.) dok je četvrti pogodak za Rijeku postigao Sharbini (40.). Strijelci za Hajduk bili su Kouassi (13.) i Caktaš, koji je prekrasnim pogotkom s 30 metara u 83. minuti ublažio poraz Hajduka. Golijada na Kantridi dokazala je da je Rijeka u ovom trenutku bolja momčad. Trener Rijeke Matjaž Kek nakon susreta nije skrivao zadovoljstvo.

- Mislim da smo zasluženo dobili. Uvijek je slatko pobijediti u prestižnom Jadranskom derbiju. Bila je ovo jedna dobra utakmica, puna tempa", rekao je Kek. Pomoćni trener Hajduka Hari Vukas priznaje: Rijeka je bila bolja.

- Čestitam Rijeci na zasluženoj pobjedi. Bili su dominantniji i iskoristili su, svojom određenom kvalitetom neke situacije gdje mi nismo dobro reagirali u obrani, nakon toga je bilo teško igrati protiv Rijeke. Iako moram reći da smo zbilja dali svoj maksimum i u drugom poluvremenu izašli odlučni da završimo utakmicu na najbolji mogući način. Međutim, jednostavno nije išlo protiv ovakve Rijeke", rekao je Vukas. Media servis

Možda ste propustili...

BICIKLISTIČKA UTRKA U BARANJI

Utrka na Banovu Brdu teška i zanimljiva

Najčitanije iz rubrike