Sport
TOMISLAV RUKAVINA NAKON PORAZA U ZADRU

Kažnjeni smo za promašaje
Objavljeno 27. srpnja, 2014.

Vezani članci

NK OSIJEK PORAŽEN NA STANOVIMA

Osječani prijetili, Zadrani zabijali

Tomislav Rukavina nakon poraza u Zadru čestitao je domaćinima i svom kolegi na suparničkoj klupi Ferdi Milinu te zahvalio na gostoprimstvu jer su Zadrani omogućili gostima iz Osijeka trening na glavnom terenu na dan utakmice.

- Da, ali s obzirom na to da su nam uzeli bodove i nisu baš bili sjajni domaćini - rekao je Rukavina, koji je zaključio kako je Osijek u subotu previše promašio:

- Znamo da nismo momčad koja može stvoriti deset šansi. One tri-četiri koje stvorimo moramo realizirati ili ćemo biti kažnjeni. Nažalost, na ovoj utakmici je bilo baš tako. Zadar je čekao svoje situacije i iskoristio ih je. Na nama je da nastavimo trenirati i da sreću, koja ovaj put definitivno nije bila na našoj strani, pokušamo isprovocirati i okrenuti na sljedećoj utakmici.

Koji je razlog tolike neefikanosti?

- Teško je reći. Dečkima zaista nemam što zamjeriti. Odigrali su dobru utakmicu i odmah sam im u svlačionici rekao da neće biti problema za nas ako nastavimo igrati na ovakav način. Trenutno je takvo razdoblje da nam je sve negativno. Ono što treba ne uđe, a ono što ne treba uđe. Slično je bilo prošle godine pa smo uspjeli tu sreću isprovocirati i dobiti neke utakmice, koje možda realno i objektivno nismo trebali. Nadam se da će tako biti i ove sezone - rekao je Rukavina. R. Morović/Zadarski list

Možda ste propustili...

PAKET24 PREMIJER LIGA ZA RUKOMETAŠE

Poraz Osijeka, borba za opstanak se komplicira

EURO PRED VRATIMA, A NIJEMCIMA U FOKUSU - IZBORNIK

Bayern kvari planove reprezentaciji

Najčitanije iz rubrike