Osijek
IN MEMORIAM

Mario Dumančić – Dumba
(11.5. 1973. – 25.7. 2014.)
Objavljeno 27. srpnja, 2014.

Televizija Slavonije i Baranje ostala je bez prijatelja i kolege Marija Dumančića Dumbe. Iznenada je od posljedica infarkta preminuo u svojoj 41. godini te iza sebe ostavio prazninu koju je nemoguće ispuniti.

Svatko od nas zasigurno je vidio i zapamtio bar jedan od niza jedinstvenih kadrova koje je svojom kamerom ovjekovječio naš prijatelj i kolega Mario Dumančić Dumba.

Do jučer smo zajedno stvarali televizijske projekte, emisije, priloge i objavljivali vijesti, a onda je stigla vijest na koju nikada niste spremni. Vijest da je iznenada prestalo kucati veliko i dobro srce našeg Dumbe.

Svi koji su ga poznavali, osjetili su njegovu jedinstvenu osobnost, a oni koji su s njim bili bliži te osjetili i njegovu ljubav, iskrenost i humor, morali su ga voljeti i biti mu prijatelji.

Zbog svog istančanog osjećaja za lijepo Dumba je vjerojatno i izabrao poziv snimatelja. Snimao je brojne političke, gospodarske, zabavne, glazbene, sportske događaje, reportaže, spotove i dokumentarne filmove. Na svoj je način s lakoćom odgovarao i na najsloženije profesionalne izazove, a tijekom dugogodišnje karijere koju je započeo i završio na svom STV-u radio je i za hrvatske nacionalne televizije te najpoznatije regionalne i svjetske TV agencije.

Dumba će nam nedostajati svima, a najviše svojoj obitelji, kćeri, sinu, supruzi i majci.

Posljednji ispraćaj Marija Dumančića bit će na osječkom Donjogradskom groblju u utorak u 14 sati.

A od našeg prijatelja nećemo se rastati samo riječju zbogom nego i riječima - doviđenja i hvala ti za sve.

Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana
1

NA INTERVENCIJI 30 VATROGASACA I SEDAM VOZILA

U velikom je požaru stradala i restaurirana parna lokomotiva odmilja zvana Crnom damom

2

PREDSTAVLJENI NOVI PROSTORI ZAVODA ZA DERMATOLOGIJU I VENEROLOGIJU

Stacionar Dermatologije nakon čak 40 godina ponovno u krugu KBC-a Osijek

3

PTF: OKRUGLI STOL ŽITARICE BEZ GLUTENA

Mnogi ne znaju da boluju od celijakije