Osijek
HVALEVRIJEDNA DONACIJA ČETIRI PSC CENTRA

PSC na korištenje ustupio četiri Opel Astre obiteljima s poplavljenih područja
Objavljeno 26. srpnja, 2014.

Jadranka Franjić iz Gunje, Zlatko Polančec iz Rajeva Sela, Dražen Josipović iz Račinovaca i Petar Lamešić iz Gunje dobili su na četveromjesečno korištenje nove Opel Astre, dar PSC centara Osijek, Zagreb, Dalmacija i Rijeka.

- Ovo je za nas veseo dan jer donacijom pomažemo obiteljima s poplavljenih područja. Nećemo na tome stati, a nakon razgovora s obiteljima planiramo nastaviti aktivnosti ovisno o njihovim željama i potrebama. S obzirom na našu djelatnost, logično je da doniramo automobile, a čekali smo da prođe onaj prvi val euforije i osluškivali stvarne potrebe. Tražili smo naše bivše stranke i one koji su u najizraženijoj potrebi - rekla je Martina Miličević, voditeljica marketinga PSC-a Osijek.

Zlatko Polančec prije poplave imao je dva automobila, ali nasip je puknuo baš iza njegova vrta i poplava mu je odnijela oba vozila, ali i radne strojeve i ostalu opremu.

- Nisam se sada imao čime voziti, a auto je potreban i super mi je došlo što sam dobio automobil na korištenje. Lovim papire, svaki dan nekamo moraš krenuti i auto će mi uvelike olakšati. Obnova ide polako, imam sreće što mi je kat pošteđen pa nešto ipak imam. Bio sam prvo sedam dana u Vukovaru pa u Nijemcima i nakon mjesec dana sam se vratio kući. Hvala PSC-u, pokazali su da još uvijek ima dobrih ljudi - rekao je Polančec.

Dražen Josipović rekao je kako je ugodno iznenađen ovakvim potezom PSC-a, a ovaj profesionalni vozač prije poplava nije imao automobil. Sve obveze, kaže Josipović, lakše će se obavljati u novoj Astri.

- Ostali smo bez ičega, a mi smo baš daleko, u daljem kraju razvučenog sela. Svako malo moramo do Županje ili Vinkovaca i ovo će nam biti prava pomoć koju ćemo itekako iskoristiti - rekla je Jadranka Franjić.

Ključeve novih Opel Astri odabrani stanovnici poplavljenih krajeva preuzeli su jučer, u prostorijama PSC-a Osijek u Industrijskoj zoni.

Ivan SEKOL
Najčitanije iz rubrike