Sport
GRADONAČELNIK U ŽNK OSIJEK

Vrkić: Mnogima u našem gradu poručio bih da se ugledaju na vas, vaš rad i uspjehe
Objavljeno 25. srpnja, 2014.

OSIJEK – Gradonačelnik Ivica Vrkić sa suradnicima je posjetio trening nogometašica Osijeka na igralištu Mačkamama. Čestitavši im nisku pothvata ostvarenu u kratkoj klupskoj povijesti (osnovane 1990., već 18. put su prvakinje i 16. put pobjednice Kupa Hrvatske, nap.a.), izrazio je osobno zadovoljstvo što se nalazi na čelu grada koji ima tako uspješan sportski kolektiv, obvezavši se na nastavak optimalne potpore Grada.

- Samo oni koji se nikad nisu natjecali ne mogu prepoznati trud i odricanje uložen u tako sjajne rezultate - rekao je Vrkić nakon što ga je, pred okupljenim igračicama i trenerima na sredini travnjaka igrališta u Industrijskoj četvrti, pozdravio klupski sportski direktor Bojan Bodražić.

- I dosad smo godišnje participirali u vašem radu s tristotinjak tisuća kuna, a sada vam s velikim zadovoljstvom nosim darovnicu na 40.000 kao nagradu za najnoviju dvostruku titulu. Štoviše, mnogima u našem gradu poručio bih da se ugledaju na vas, vaš rad i uspjehe, pa zato - samo tako nastavite!

Gradonačelnik Vrkić predao je zatim darovnicu Ivi Culek, jednoj od najiskusnijih osječkih nogometašica, a potom su svi okupljeni, kako je i red, zajednički pozirali okupljenim fotoreporterima i televizijskim snimateljima.

U svakom slučaju, Vrkić je svojim jučerašnjim posjetom, dakako i darovnicom, dao još jedan poticaj “zečicama” koje se intenzivno pripremaju za kvalifikacijski turnir Lige europskih prvakinja, kojem će biti domaćin od 9. do 14. kolovoza. D. Kerže

40.000

kuna donio je gradonačelnik nogometašicama Osijeka, a darovnica je nagrada za najnoviju dvostruku titulu

Možda ste propustili...

MELEM NA RANE BILA BI DOMAĆA POBJEDA PROTIV HAŠK SOKOLA

Baranjcima hitno treba pobjeda

NOVI USPJEH MLADOG ČEPINČANINA

Tadić startao sedmi, završio treći

Najčitanije iz rubrike