TvObzor
OBITELJSKI ANGAŽMAN

Brad Pitt glumi s Angelinom i djecom u “Kleopatri”
Objavljeno 25. srpnja, 2014.
Nakon što ove jeseni u kina stigne njegov ratni film “Fury”, Brad će snimiti dva filma s Angelinom

Kako ironično. Prvo je Angelina Jolie rekla da ne želi da njezina djeca prate njezine glumačke stope, a sada je dopustila da učine upravo to. Naime, kako donose najnovija izvješća iz Hollywooda, 38-godišnja glumica angažirala je svojih šestero djece Maddoxa, Paxa, Zaharu, Shiloh, Vivienne i Knoxa u svojem novom filmu “Kleopatra”, u kojemu će glumiti i njezin dugogodišnji životni partner Brad Pitt.

- Njihova cijela obitelj ima glumačke temelje, ali Angelina i Brad nisu željeli da njihova djeca prate njihove stope. No, gluma im je u genima i ovo bi moglo označiti početak nečega velikog za sljedeću generaciju - kaže izvor blizak produkciji.

Mala Vivienne (6) već je glumila s mamom Angelinom u filmu “Maleficent”, tumačila je lik male Aurore. Ako je ovo njezin drugi film, ona će možda postati prva nova zvijezda u slavnoj obitelji.

- Nama je zabavno da naša djeca imaju kameo uloge i budu s nama na setu, ali da ne budu glumci. To nije moj i Bradov cilj - objasnila je majka šestero djece u nedavnom intervjuu. Osim što će obitelj snimati “Kleopatru”, objavljeno je kako će Brad i Angelina zajedno snimati još jedan film, ljubavni “By the Sea”. Scenarij je napisala Angelina i planria režirati taj film, koji je prvi njihov zajednički film otkako su snimali “Gospodina i gospođu Smith” 2005. godine.

Prije svega ovoga, Brad će ovog studenoga doći u kina u svojem najnovijem filmu, ratnoj priči “Fury”. U njemu on glumi vojnika u Drugom svjetskom ratu, zapovjednika koji vodi vojsku u oslobađanje Njemačke 1945. godine. Uz Brada glume još i Shia LaBeouf, Jason Isaacs, Scott Eastwood i Michael Peña. Režiju i scenarij potpisuje David Ayer, poznat po scenariju za “Training Day”. Osim spomenutog filma, Angelina posuđuje glas i na novom nastavku crtića “Kung Fu Panda”, a planira snimiti i nastavak svojeg akcijskog filma “Salt”, koji će vjerojatno izaći 2016. godine.

Piše : Tanja KVORKA

Možda ste propustili...

DOBRO DOŠLI U “KRALJEVSTVO SNOVA” NA HTV2

Zavodljivo carstvo ljepote, glamura, moći i novca

U OSMOJ OVOSEZONSKOJ EPIZODI SHOWA “TVOJE LICE ZVUČI POZNATO”

Budite spremni na show jer od bitke smo napravili ljubav

Najčitanije iz rubrike