Sport
PRIJATELJSKA NOGOMETNA UTAKMICA NA STADIONU CIBALIJE

Mišić nabacio, Lukić pogodio za pobjedu
Objavljeno 23. srpnja, 2014.

VINKOVCI - Tek četvrtu pripremnu utakmicu odigrali su Vinkovčani na svom stadionu, pa i nije čudno što je na tribinama bilo gledatelja gotovo kao i na nekoj prvenstvenoj utakmici. Ultrasi su se zaželjeli nogometa i navijanja, pa je utakmicu došlo pogledati gotovo 400 gledatelja.

U prvom poluvremenu igra s obje strane nije oduševila, niti je mogla dobiti prolaznu ocjenu, pa i u pripremnom dvoboju. Kada su treneri u drugom poluvremenu obavili nekoliko izmjena, igra je dobila na dinamici, a i prilika za gol ilo je sve više. Osječka veza Mišić - Lukić kreirala je prvi gol za “nebeskoplave”. Mišić je precizno nabacio iz kornera, a Lukić odlično skočio i glavom zakucao pod prečku. Taj pogodak ujedno je bio najljepši detalj utakmice, a i Cibaliji je donio pobjedu. (A. G.)

CIBALIA                                    1  (0)
KOPRIVNICA                                0

VINKOVCI –Stadion HNK Cibalia. Gledatelja: 350. Vrijeme: oblačno i kišovito. Sudac: Davor Grizelj (Vinkovci). Strijelci: 1:0 Lukić (60)

CIBALIA: I. Filipović, Muženjak, Zgrablić, J. Filipović, Lukić, Kvesić, Mišić, Perković, Kujundžija, Puljić, Mandić. Još su igrali: Jozinović, Završki, Bartolović, Mijoković, Mauer, Turčin, Hodak, Uremović

KOPRIVNICA: Kemenović, Tucaković, Šestak, Brzoja, Šimunić, Maljinčić, Herent, Tailač, Bukovac, Horvatinović, Ujlaki. Još su igrali: Nemec, Radotović, Đurec, Strajnić, Brcković, Ištvanović, Blašković, Maljak, Arap, Njegac

Najčitanije iz rubrike