Mozaik
LJETNA PRIČA TRI OSJEČKE UMJETNICE

Joanna Paciorek fotografirala
Sandru Lončarić Tankosić
u haljini Mirne Gvajdek
Objavljeno 24. srpnja, 2014.

Proteklih dana na društvenim mrežama pojavilo se nekoliko atraktivnih i zanimljivih crno-bijelih fotografija s različitih lokacija u osječkoj baroknoj jezgri Tvrđi, na kojima poznata glumica Sandra Lončarić Tankosić u različitim situacijama pozira u lijepoj dizajnerskoj haljini. Fotografije su odmah izazvale niz komentara i pohvala korisnika društvenih mreža, a Sandra kao model otkriva kako i zašto su nastale.

- Fotografije su djelo sjajne Joanne Paciorek, a haljinu u kojoj sam na njima dizajnirala je također Osječanka Mirna Gvajdek, modna dizajnerica i vlasnica butika La Sposa. Nas tri i privatno smo prijateljice pa je tako spontano, kako i nastaju najbolje ideje, nastala ideja da zajedno odradimo jedan zgodni mali nepretenciozni projekt koji će ujediniti tri naše grane umjetnosti – glumu, fotografiju i modni dizajn - priča Sandra. Tako su prošle subote poslijepodne, kaže, odlučile ležerno se prošetati Tvrđom, koja je puna lijepih mjesta, i "uhvatiti" pogodne kadrove. Poklopili su im se idealni uvjeti jer je vrijeme bilo lijepo, ali ne prevuće, i nije bilo puno ljudi.

- Joanna je napravila niz fotografija koje su mi se svidjele odmah, na prvu, i jako me zanima kako izgledaju sve zajedno. Naime, napravili smo pravu malu filmsku priču u sličicama i drago mi je vidjeti da su prve reakcije tako pozitivne. Spojile smo ugodno s korisnim jer nam svima trima za naše poslove trebaju novi promotivni materijali, a ove fotografije odlično će poslužiti. Očekujem da će idućeg tjedna one biti predstavljene javnosti preko društvenih mreža i internetskih portala - zaključuje glumica.T.Levak

Možda ste propustili...

JUBILARNO PRVENSTVO HRVATSKE U MJEŠOVITIM KVIZ PAROVIMA

Lovce iz “Potjere” pobijedio mladi par

NEMA VIŠE “DŽABE”

Pet eura za ulazak u Veneciju

Najčitanije iz rubrike