Regija
VIROVITIČKO-PODRAVSKA ŽUPANIJA ULAŽE

Uskoro nova sportska dvorana u Novoj Bukovici
Objavljeno 24. srpnja, 2014.

NOVA BUKOVICA - Virovitičko-podravska županija u posljednjih šest godina u suradnji s jedinicama lokalne samouprave ulaže u razvoj školstva i obrazovanja kroz edukacije prosvjetnih radnika, učenika i studenata te gradnju škola i školskih sportskih dvorana. Sagrađene su dvorane u Voćinu, Mikleušu, Špišić Bukovici, Gradini i Čačincima, a ukupna vrijednost dvorana je 47 milijuna kuna. U planu je gradnja školske sportske dvorane i u Novoj Bukovici.

Županijski Upravni odjel za prostorno uređenje, graditeljstvo, komunalne poslove i zaštitu okoliša ovih je dana izdao građevinsku dozvolu (potvrda glavnog projekta) za novu školsku športsku dvoranu koja će se graditi uz OŠ Vladimira Nazora Nova Bukovica. Vrijednost investicije je oko deset milijuna kuna. Uskoro se očekuje i gradnja nove ambulante u Novoj Bukovici, čije prostore je Općini Nova Bukovica ustupila Požeška biskupija.

- Dolaskom na vlast novog načelnika općine Nova Bukovica, Željka Vencla, vide se golemi pomaci u radu i djelovanju same Općine. U nepunih godinu dana on je, uz suradnju sa Županijom, uspio ishoditi dozvole za novu školsku sportsku dvoranu u Novoj Bukovici i novu ambulantu - istaknuo je župan Tomislav Tolušić. S.Kadić

Možda ste propustili...

OŠ VLADIMIRA NAZORA U ERASMUS+ PROJEKTU

Vinkovački osnovci ugostili španjolske vršnjake

OBILJEŽEN DAN OPĆINE BIZOVAC

Projekte razvijaju uz sufinanciranja

Najčitanije iz rubrike