Mozaik
BRITANSKI DVOR PRIPREMA PROSLAVU

Princ George danas slavi 1. rođendan
Objavljeno 22. srpnja, 2014.

Sukladno s tradicijom, u povodu prvog rođendana objavljena je nova fotografija princa Georgea, na kojoj on pokazuje kako je svladao hodanje. Na fotografiji ima prugaste hlačice preko plave majice. Snimljena je prije nekoliko tjedana u londonskom Prirodoslovnom muzeju, kamo su Kate i William odveli sina kako bi vidio senzacionalnu izložbu leptira na otvorenom. "Princ George je vrlo živahan i samouvjeren. Jako odlučan mladi momak", rekao je John Stillwell, fotograf za Press Association, koji je snimio službenu fotografiju. George, koji je treći u redu za nasljeđivanje krune, iza svog djeda, princa Charlesa, i tate, princa Williama, svoj prvi rođendan provest će danas kod kuće u palači Kensington. "Obitelj će rođendan obilježiti privatno s članovima uže obitelji i prijateljima u palači Kensington Palace", rekao je glasnogovornik.

No otkako se pojavila fotografija, britanski mediji nagađaju oko detalja privatne proslave. Očekuje se da će na proslavu doći Kraljica, iako to još nije službeno potvrđeno. Osim toga, nema potvrde o tome je li Georgeova druga baka, Carole Middleton, proteklog vikenda zbilja organizirala rivalsku proslavu u svojoj kući u Berkshireu. Dan nakon rođendana, u srijedu, Kraljica putuje u Glasgow kako bi otvorila Igre Commonwealtha. Na proslavi neće biti princ Charles i Camilla, koji su u Škotskoj, kao i svako ljeto. Ni pradjed, princ Philip, možda neće doći, jer ima obaveza u Londonu.

Postoji tradicija objavljivanja fotografija uoči prvog rođendana u kraljevskoj obitelji. Fotografija princa Charlesa objavljena je 1949., nekoliko dana prije njegova prvog rođendana.T.Kvorka

Na proslavi neće biti princ Charles i Camilla, koji su u Škotskoj

Možda ste propustili...

JOŠ JEDNO VELIKO GLUMAČKO IME U EKRANIZACIJI SUPERPOPULARNE VIDEOIGRICE

Keanu Reeves posudit će glas Shadowu

ODLIČAN NASTAVAK GODINE KOJU JE ZAPOČELA NAGRADAMA

Natalie Dizdar priprema se za Zagrebački festival i veliku turneju

DODIJELJENE NAGRADE JUBILARNOG, 20. IZDANJA FESTIVALA

Veliki pečat ZagrebDoxa ide u Tunis

Najčitanije iz rubrike