Zdravlje
VELIKA ZAVRŠNICA LEDO FITNESS IZAZOVA

Vježbali na otvorenom s Renatom Sopek
Objavljeno 21. srpnja, 2014.
Mnoštvo vježbača okupilo se na zajedničkom zabavno-edukativnom programu

Velika završnica Ledo fitness izazova održana je na zagrebačkom jezeru Jarun. Mnoštvo vježbača okupilo se na zajedničkom zabavno-edukativnom programu.

Imali su priliku dobiti pokoji savjet o pravilnoj prehrani i zajedno s ambasadoricom projekta Renatom Sopek vježbati na otvorenom. Najveće zvijezde ovog zabavno-rekreativnog druženja bile su deset kandidata koji su u protekla dva mjeseca kroz Slim fit program iz temelja promijenili svoje prehrambene navike. Program je za svakog pojedinca zasebno sastavio tim stručnjaka poliklinike Aviva (nutricionist, kineziolog, psiholog i internist). Povrh toga, uz budnu pažnju kineziologa iz prestižne poliklinike Aviva, u svoju su dnevnu rutinu uključili i redovitu tjelesnu aktivnost. Sada su zadovoljniji, fit i spremni za ljeto!

Zdrave životne navike

Sve navedeno ne bi bilo moguće bez Leda, iz čijeg je tima i potekla ideja o projektu koji će podsjetiti na činjenicu da baš svatko može usvojiti zdrave životne navike. Presudnu ulogu u preobrazbi kandidata Ledo fitness izazova imala je upravo Ledo smrznuta hrana izrazite nutritivne vrijednosti. Povrće, voće i riba iz Leda dostupni su tijekom cijele godine, a pripremaju se brzo i lako te na taj način omogućavaju da svatko tko želi može učiniti svoju prehranu raznolikijom i zdravijom. Svi kandidati okupljeni na ovom pravom malom slavlju zdravlja kao svoje najveće postignuće, istaknuli su upravo činjenicu da je uravnotežena i redovita prehrana njihovo najveće postignuće.

Vrhunac ovog druženja bilo je proglašenje najuspješnijih polaznika, a oni su osim jednog nezaboravnog iskustva kući ponijeli i druge vrijedne nagrade. Trećeplasirani Mario Popec tako je osvojio polugodišnju pretplatu na časopis Glorija te Glorija poklon-paket. Mario je priznao kako sudjelovanjem u programu nije iz temelja promijenjena samo njegova svakodnevica, nego je zdrave navike usvojila i čitava njegova obitelj.

Drugo mjesto osvojila je Cristina Sučec, službenica iz Zagreba, koja je također trudom i upornošću dosegnula planirane rezultate, a posebno je bila oduševljena svojim poklonom. Osvojila je naime dvomjesečnu članarinu u teretani poliklinike Avive u kojoj je protekla dva mjeseca predano trenirala pa će istim tempom nastaviti i dalje.

Novostečena znanja

Prvu nagradu, Ledo wellness vikend za dvije osobe u Vitality hotelu Puntana Malom Lošinju te jednogodišnju preplata na časopis Glorija i Glorija poklon-paket, osvojila je gospođa Zvjezdana Margetić. Ona tvrdi kako su joj najveći poticaj za uspjeh bila njena djeca, a najveća potpora njen suprug s kojim će na Ledo wellness vikendu proslaviti dvadesetu godišnjicu braka.

Članovi Ledo tima i stručnjaci iz poliklinike Avive na jarunskom su druženju dobili još jednu priliku obratiti se kandidatima. Jednoglasno su im čestitali i poručili da nastave primjenjivati novostečena znanja i zdrave navike.

10

kandidata je u dva mjeseca iz temelja promijenilo svoje prehrambene navike

Program je za svakog pojedinca zasebno sastavio tim stručnjaka

Možda ste propustili...

STUDIJA UBLAŽAVANJE MENTALNIH I FIZIČKIH TEGOBA

Ljudski dodir može smanjiti bol, depresiju i tjeskobu

NUTRICIONIZAM POMOĆ U GUBITKU TEŽINE

Vlakna nas održavaju sitima i zadovoljnima

Najčitanije iz rubrike