TvObzor
CAMERON DIAZ

Živim najbolje godine u životu!
Objavljeno 18. srpnja, 2014.
U aktualnom filmu “Sex Tape” sa svojim filmskim suprugom pokušava spriječiti objavu snimke seksa

Kad su se Jay (Jason Siegel) i Any (Cameron Diaz) počeli zabavljati, njihova ljubav bila je vrlo intenzivna. Poslije deset godina braka i dvoje djece, njihovom ljubavnom žaru bila je potrebna iskra poticaja. Kako bi osvježili vezu, odlučili su se probati nešto novo. Naime, došli su na ideju da se snimaju dok isprobavaju svaku pozu iz knjige „Radosti seksa“ u trosatnom maratonskom izdanju.

Na prvi pogled to je odlična ideja, a onda su shvatili da njihova najprivatnija snimka više nije privatna. Svjesni da ih samo jedan klik dijeli od katastofe: da budu ogoljeni pred svima! Njih dvoje kreću u trku s vremenom, kako bi povratili svoju videosnimku. No, ona će otkriti puno više nego što su mislili da mogu podnijeti. Bit će to noć koju nikad neće zaboraviti.

To je ukratko radnja novog filmskog ostvarenja po imenu "Sex Tape" u režiji Jakea Casdana.

- Ovo je film o izazovima s kojima se brak suočava i pokušajima da se ne živi u rutini - objašnjava Cameron Diaz i dodaje: “To što su izgubili svoju snimku seksa može ih puno koštati. Ali ovom paru to će pomoći da još više ojačaju svoju vezu i podsjeti ih na razloge zašto su se zapravo zavoljeli, vjenčali i zašto žele živjeti kao tim.”

Glumica je ove godine u medijima najviše pričala o svojim četrdesetima i tome koliko uživa u svojem životu, koji prkosi uhodanim normama. Jasno i glasno je rekla da ne želi biti majka i da to jednostavnio nije za svakoga.

- Volim svoje četrdesete. Sad se poznajem bolje i ne trpim ničija sr***. Ne brinem se oko toga što ljudi misle, to je pravo olakšanje - komentirala je glumica Cameron, koja je ove godine proslavila 42. rođendan.

- Tko želi opet imati 21 godinu?! To je bilo strašno! Sad tek živim najbolje godine u životu - rekla je glumica i dodala: “Previše se koncentriramo na ono što se događa oko nas. A da se pobrinemo za ono što se događa u nama, ne bismo nikad imali problema.” Cameron snima nastavak svojeg filma “Bad Teacher”.

Piše : Tanja KVORKA

Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike