Crna kronika
OTIŠAO OD PRIJATELJA I GUBI MU SE SVAKI TRAG

Nestao tamburaš iz Ivanovca: Policija, obitelj i prijatelji tragaju za Danijelom (32)
Objavljeno 17. srpnja, 2014.
Na sebi je imao plavu majicu, plave traperice i bijele tenisice

IVANOVAC - Danijel Jazbec (32) iz Ivanovca nestao je u ponedjeljak. Od kuće je otišao još 29. lipnja, no javljao se roditeljima, da bi mu se u ponedjeljak, 7. srpnja, otišavši od prijatelja, gdje je ostavio sve stvari, izgubio svaki trag. Od kuće je otišao zelenom Mazdom 323, registracijskih oznaka OS-781DA.

- Nakon toga više se nije nikomu javljao. Mobitel mu je isključen, a čuli smo da je automobil prodao - kazao je Jazbecov zabrinuti kum. Dodao je da je Danijel navodno u prvom trenu išao raditi na more, te da je ondje svirao. Nakon povratka, ostao je kod prijatelja od kojeg je u ponedjeljak otišao u nepoznato.

- Tamburaš je dugi niz godina, svirao je u tamburaškoj školi Batorek i surađivao s puno KUD-ova i tamburaških sastava iz okolice. Poznat je pod nadimkom Jazo - priča kum nestaloga i moli da se svi koji su imali bilo kakav kontakt s Danijelom ili su ga vidjeli u posljednje vrijeme jave to njegovim roditeljima na broj mobitela njegova oca 098/403 670.

Danijel je visok oko 160 centimetara, ima kestenjastosmeđu kosu, sive oči i slabije je tjelesne građe. U trenutku nestanka na sebi je imao plavu majicu, plave traperice i bijele tenisice. Njegovi osobni podaci i fotografija uvršteni su i u Nacionalnu evidenciju nestalih osoba.

Ako netko ima bilo kakve informacije o nestalome, može to dojaviti na i telefon 192 ili doći osobno u najbližu policijsku postaju. Također, informacije se mogu dostaviti i putem e-mail adrese: nestali@nestali.hr.S.Lacić

Danijel je zadnji put viđen prije deset dana, u ponedjeljak, 7. srpnja

Možda ste propustili...

TEŠKA PROMETNA NESREĆA KOD JOSIPOVCA

Poginuo vozač u sudaru više vozila

NOVE ŽRTVE KIBERNETIČKIH KRIMINALACA

Lažne SMS poruke stajale ih tisuća eura

Najčitanije iz rubrike