Mozaik
POPULARNA CIJENA ZA ULAZNICE I GRICKALICE

Akcija "Sve za 10!" privukla više
od 4000 gledatelja u Cinestar
Objavljeno 16. srpnja, 2014.

Savršen ljetni plan, nazvan "Dan za 10!", napravio je Blitz-Cinestar za utorak u svojoj velikoj cjelodnevnoj nacionalnoj akciji, koja je u Osijeku postigla odlične rezultate. Naime, prema riječima Ivana Arambašića, voditelja Cinestara Osijek, iznimno povoljna cijena od deset kuna za sve ulaznice i sve grickalice u njihov multipleks u utorak je privukla više od 4000 gledatelja na ukupno 24 ponuđena raznovrsna filmska naslova.

- Naš repertoar iznimno je bogat pa i nije čudno što su mnogi iskoristili ovu akciju za dodatni dolazak u Cinestar. U ponudi imamo svega: od akcijskih i kriminalističkih filmova, preko drama, do animiranih filmova. Tako je najposjećeniji bio nastavak hita "Kako izdresirati zmaja 2" s oko 550 gledatelja, a slijedio ga je "Transformers 4" s oko 500 posjetitelja - kaže Arambašić. Za sada, dodaje, nema najava sličnih akcija tijekom ljeta, ali nije isključeno da će ih biti još.

- Posjećenost filmova u osječkom multipleksu Cinestar jako je dobra i tijekom ljeta, što nije čudno jer je ugođaj odličan, a popis filmova koji se mogu pogledati zbilja raznolik. Vjerujem da ćemo do kraja ljeta, unatoč sezoni godišnjih odmora, i dalje imati jako dobru posjećenost - navodi voditelj. T.Levak

Možda ste propustili...

ISKUSNI REDATELJ ZNANSTVENE FANTASTIKE

Drew Goddard priprema posve novi film “Matrix”

ODABRANO 15 LJEPOTICA IZ CIJELE HRVATSKE

Miss Universe: U finale se plasiralo i pet Slavonki

Najčitanije iz rubrike