Osijek
15. PANNONIAN CHALLENGE

Posjetitelji će na raspolaganju imati i službeni kamp
Objavljeno 15. srpnja, 2014.

Službeno je potvrđeno da će ovogodišnje, jubilarno, 15. izdanje Pannonian Challengea, najvećeg regionalnog natjecanja u ekstremnim sportovima, imati i organizirani kamp. Kampiralo se i do sada, ali nije bilo službenog kampa, nego su se posjetitelji sami organizirali i improvizirali.

- Za sve festivalce i one koji to planiraju postati imamo jednu odličnu vijest! Od ove godine, prvi put, na Pannonian Challengeu imat ćete priliku spa(r)kirati svoj šator na novu lokaciju predviđenu za kamp! U neposrednoj blizini skateparka smjestit će sve vas koji volite boraviti u prirodi, spavati pod otvorenim nebom i živjeti pravi festivalski život - poručuju organizatori.

Točna lokacija kampa još nije potvrđena, ali neslužbeno saznajemo kako će se kamp smjestiti kod katakombi, istočno od kupališta Kopika. Još nije definirano ni kako će točno kamp biti organiziran, koliko će koštati i što će posjetiteljima nuditi.

- Važno je samo da nam je Grad odobrio kamp, a to je sve do sada bilo upitno. Više detalja o cijenama ulaznica za kamp, pogodnostima te pravilima boravka u kampu uskoro na našoj službenoj, Pannonian web stranici - poručuju organizatori.

Završen je i Pannonian “warm up tour”, u kojem je ekipa iz Osijeka obilazila gradove regije i promovirala ekstremni sport, Osijek i Pannonian. U sklopu turneje ekipa je obišla Zagreb, Novi Sad, Suboticu, Rijeku, Split i Tuzlu. I. Sekol

Možda ste propustili...

RETREEART ORGANIZIRA NESVAKIDAŠNJI DOGAĐAJ U PRIRODI

Šumska kupka: Zastani, udahni i rascvjetaj se!

URUČENE USPOMENICE NA MEMORIJALNU HODNJU OSIJEK - VUKOVAR

Svake godine sve više učenika želi dati svoj obol žrtvi Vukovara

Najčitanije iz rubrike