Mozaik
LUKA SULIĆ I STJEPAN HAUSER OBJAVILI SINGL

2Cellos objavili spot s Plitvica
Objavljeno 10. srpnja, 2014.

2Cellos, odnosno Luka Sulić i Stjepan Hauser, objavili su novi singl, svoju obradu pjesme “I Will Wait”, grupe Mumford & Sons, a spot za pjesmu snimili su na Plitvičkim jezerima. Predivne kadrove u režiji Darka Drinovca, uz predivne zvuke violončela, pogledajte na YouTubeu. 2Cellos i dalje nastavljaju obarati gledanost na YouTubeu - u manje od jednog dana ovaj je spot pogledan više od 60.000 puta!

- Htjeli smo spojiti ljepotu prirode s ljepotom glazbe. Plitvice su definitivno jedna od najupečatljivijih destinacija u Hrvatskoj, a mi smo dali sve od sebe da ih prikažemo u punom sjaju. Zahvaljujući majstorstvu redatelja Darka Drinovca, mislim da Plitvice nikad nisu bile prezentirane na lijepši i reprezentativniji način kao što su u ovom spotu. Neka cijeli svijet vidi ljepotu naše zemlje - izjavili su Stjepan i Luka.

Inače, 2Cellos 2. kolovoza nastupit će na Schengenfestu, najvećem slovenskom ljetnom festivalu, koji će se održati od 1. do 3. kolovoza na samoj granici s hrvatskom, u Vinici. Prije toga možete ih vidjeti i na Exit Festivalu, ove subote 12. srpnja te u Umagu 29. srpnja.(T.K.)

Neka cijeli svijet vidi ljepotu naše zemlje - izjavili su Stjepan i Luka.

Možda ste propustili...

D., ŽELJEZNE PILULE I EXTROFT DIJELIT ĆE POZORNICU S VELIKANIMA

Na INmusic festivalu #16 predstavit će se čak tri izvrsna Superval benda

HRT: PODRŠKA BABY LASAGNI U PET HRVATSKIH GRADOVA

I Osijek je zaplesao na "Rim tim tagi dim"

Najčitanije iz rubrike