Kultura
OSJEČKI OGRANAK MATICE HRVATSKE

9. anonimni natječaj za prozni rukopis
Objavljeno 11. srpnja, 2014.

OSIJEK - Odjel za nakladništvo Matice hrvatske – Ogranak Osijek donio je odluku o raspisivanju 9. anonimnog natječaja za prozni rukopis (zbirka kratke priče, roman). Natječaj je otvoren od 10. srpnja 2014. do 10. rujna 2014.

Na natječaj se primaju samo neobjelodanjeni cjeloviti prozni rukopisi pisani hrvatskim jezikom. Rukopis može biti pisan pisaćim strojem ili na računalu, a treba poslati tri primjerka. Rukopis se ne vraća.

Nagrađeni rukopis honorirat će se s 3.000 kuna, tiskat će ga Ogranak Matice hrvatske Osijek u biblioteci “Književna revija” te se pobrinuti za sve promotivne aktivnosti.

Rukopis se šalje pod šifrom od šest znamenaka. Nigdje ne smije biti naznačeno autorovo ime i prezime ili bilo kakvi drugi osobni podatci. Nakon okončanja natječaja bit će objavljen naslov nagrađenoga rukopisa. Nakon toga autor nagrađenoga rukopisa treba se javiti sa šifrom pod kojom je rukopis prijavio te pripadajućim osobnim podatcima na telefon 031/283-499.

Rezultati natječaja bit će objavljeni 30 dana nakon zatvaranja natječaja na službenoj web stranici Ogranka Matice hrvatske Osijek (www.maticahrvatskaosijek.hr) te u časopisu “Vijenac”.

Rukopise je potrebno poslati na adresu: Ogranak Matice hrvatske Osijek, Strossmayerova 1, 31000 Osijek, s naznakom: Natječaj za prozni rukopis. (D.Kć.)

Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana
1

MBP PREDSTAVLJA KATALOG IZLOŽBE “USPOMENE NA DJETINJSTVO”

16 priča o djetinjstvu i odrastanju

2

POKAZALI VIRTUOZNOST SVIRANJA I STEČENA TEORIJSKA ZNANJA

Učenici Glazbene škole Milka Kelemena osvojili niz vrijednih nagrada

3

GDK GAVELLA NAJAVIO SVOJU POSLJEDNJU OVOSEZONSKU PREMIJERU

“Medeja” zrcali naše društvo danas