TvObzor
GLAZBENI FESTIVAL ULTRA EUROPE NA RTL-U 2

Voditelji Dorijan Klarić i Ana Miščević
Objavljeno 11. srpnja, 2014.

Najveći europski festival elektronske glazbe Ultra Europe, koji se od 11. do 13. srpnja održava na splitskom Poljudu, i ove će godine ekskluzivno pratiti kamere RTL-a 2. Voditeljski par Dorijan Klarić i Ana Miščević će u studiju emisije “Ultra Europe Report” sva tri dana ugostiti svjetski poznate DJ-je i goste festivala, te u višesatnom prijenosu od 23.20 sati do svitanja prenositi najzanimljivije trenutke.

Vrhunske glazbene zvijezde

Američki Ultra Music Festival drugu godinu zaredom dolazi u Hrvatsku, a Split je domaćin festivala plesne glazbe koji će na stadionu Poljud ugostiti više od 100 zvijezda elektronske scene, među kojima se posebno ističu oni sa samih vrhova glazbenih top-ljestvica poput DJ-jeva Davida Guette, Armina van Buurena, Hardwella, Carl Coxa, Tiësta, Afrojacka, Ericka Morilla, Disclosure, Paula Van Dykea, Feddea Le Granda, ali i onih iz Hrvatske i regije. U specijalnim, dvosatnim emisijama uživo “Ultra Europe Reporta“ voditelji Dorijan Klarić i Ana Miščević dočarat će atmosferu s Poljuda svima onima koji ne mogu prisustvovati jednom od najvećeg festivala u Europi.

Tri dana spektakla

U posebnom studiju i sa samog mjesta događaja, među publikom, Dorijan i Ana uživo će razgovarati s izvođačima festivala, najpoznatijim zvijezdama elektronske glazbe današnjice, među kojima su Nicky Romero, Armin van Buuren, Carl Cox, David Guetta i Sunnary James, ali i VIP osobama iz hrvatskog javnog života koje nisu htjele propustiti biti dio ovih spektakularnih nastupa. Ovog vikenda u Splitu poklonike plesne glazbe očekuje tri dana spektakla, a sve zanimljivosti s ovog jedinstvenog događaja, brojne intervjue s izvođačima, VIP gostima i posjetiteljima iz cijelog svijeta, gledatelji će moći pratiti u prijenosima uživo na malim ekranima kroz emisiju “Utra Europe Report”.

NAJZAHTJEVNIJI PROJEKT

"Bez imalo sumnje, ovo je jedan od najveselijih i najzahtjevnijih projekata i jako me raduje što smo i drugu godinu zaredom zadržali istu ekipu! Jamčimo dobru zabavu na najmanje tri jezika, zezanciju i najbolju glazbu koja trenutno osvaja top-liste. S Anom obožavam surađivati i nadam se dobroj zabavi uz puno gostiju, zbog kojih do Ultre neću vidjeti sunca ni mjeseca, jer nije se lako pripremiti za 20 najvećih DJ-eva današnjice!" kroz smijeh kaže Dorijan i dodaje da je RTL povodom festivala pripremio i posebno izdanje emisije „Top.HR“ s brojnim hrvatskim glazbenicima iz studija sa splitske rive.

Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike