Osijek
OPĆINA ANTUNOVAC

Po tisuću kuna za prosjek 5.00 u učeničkoj knjižici
Objavljeno 7. srpnja, 2014.

U cilju osiguravanja uvjeta za što kvalitetniju naobrazbu mladih Općina Antunovac u svom proračunu osigurava već niz godina sredstva kojima potiče učenike na što bolji uspjeh u osnovnoj školi. Tako već osmu godinu zaredom dodjeljuje nagrade učenicima Osnovne škole Antunovac koji su svih osam razreda svoga školovanja postizali odličan uspjeh.

- Ova općinska uprava potiče ne samo osnovce, nego i mlade koji se obrazuju i u srednjim školama i na fakultetima raznim poticajnim mjerama i subvencijama. Kada je riječ o učenicima naše osnovne škole koja djeluje i u Antunovcu i Ivanovcu, riječ je o mjerama kojima nastojimo nagraditi i sve one koji se dodatno ističu svojim znanjem i marljivošću tijekom školovanja. Ove godine odličnih osmaša je sedmero: Viktorija Biloš, Antonio Kurtović, Tena Avdić, Mislav Ćaleta, Vedrana Gici, Mateja Ivšan i Valentina Straka. Svaki od njih dobit će nagradu u iznosu od tisuću kuna. Svim odlikašima, ali i svim ostalim učenicima koji su završili svoje osmogodišnje školovanje želimo uspješan nastavak školovanja u srednjim školama, mnoštvo novih prijatelja i novih znanja na svom putu odrastanja. Općina će nastaviti i nadalje, u skladu s mogućnostima, poticati njihov napredak i školovanje - kaže općinski načelnik Ivan Anušić.

U školi navode kako su zadovoljni što općinska uprava prepoznaje trud njihovih učenika i poduzima mjere kojima ih nagrađuju te tako potiču i ostale učenike da što bolje uče, jer je znanje zalog za daljni uspjeh u pronalaženju posla i životu. D. Pejić

Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike