Sport
MALONOGOMETNI TURNIR TENJA 2014.

“Cvjećari” uspjeli ukrotiti Skriptu
Objavljeno 3. srpnja, 2014.

TENJA - Turnir Tenja 2014. polako se približava ulasku u drugi krug u kojem će se igrati na ispadanje. Stoga susreti po skupinama postaju sve čvršći i uzbudljiviji. I donesu poneko iznenađenje. Ovaj put pripremili su ga veterani Cvjećarne Ciklama caffe bar Salsa. Oni su uspjeli odoljeti naletima Skripte i susret završiti bez primljenog pogotka, što im je donijelo jedan vrijedan bod koji im otvara mogućnost borbe za prvo mjesto u skupini. Drugi veteranski susret donio je prvi nastup Caffe bara 5, ali on nije prošao baš uspješno, jer su Šolman i prijatelji bili vrlo raspoloženi za igru i glatko dobili taj susret (4:0). To im je treća pobjeda u skupini s kojom su osigurali prvo mjesto i osigurali izravni prolaz u četvrtfinale.

U seniorskoj konkurenciji, kako se prvi krug primiče kraju, svaki bod postaje iznimno važan pa su i utakmice prolazile u tom tonu. Najlakše je do pobjede došao Caffe bar Porto protiv Sygme, iako su u jednom dijelu utakmice bili u rezultatskom minusu. Ekipa Caffe bar 10 stigla je do prve pobjede i tako si sačuvala izglede za prolaskom skupine. Za to će im trebati pobjeda u posljednjoj utakmici. Isto tako, pobjednik utakmice Klapa iz rupe i Pekare Tenja, mogao je računati na prolaz dalje, što je uspjelo igračima s Juga 2, ali ni “pekari” još nisu otpisani. Rasplet će se dogoditi u posljednjem kolu. Derbi dana Saponije i Caffe bar Vis za koji igra kompletna postava MNK Osijek Kelme ponudio je uzbudljiv susret i mnogo lijepog “hakla” i prilika za pogotke, a na koncu je sve završilo remijem (1:1). Pogoci su postignuti u drugom dijelu utakmice. Vis je poveo preko Gorana Dakića, a Saponia se vratila u susret zahvaljujući pogotku Stjepana Petrovića. Ispostavilo se kako je to i konačan rezultat, a Saponija je uzela vrijedan bod iz tog susreta.

Večerašnji program donosi nove zaplete, a jedan od najzanimljivijih susreta bit će onaj veteranski, između Cvjećarne Cikalama caffe bar Salsa i Ameba 79, u kojem će branitelj naslova (Ameba 79) igrati za ostanak u turniru. Jasno, u ponudi večeri bit će i novi zapleti u seniorskoj konkurenciji. D.Keler

SAPONIA                                     1  (0)
CAFFE BAR VIS                          1  (0)

TENJA - Igralište Mjesnog odbora. Suci: Schrempf i Božičević. Strijelci: 0:1 Dakić (19), 1:1 Petrović (25).

MNK SAPONIA: Pavlović, Husić, Maslač, Petrović I.Višević, Kovačević, Pandzić, Sušec, Valinčić, Simić, D.Višević.

CB VIS: Mladina, Lukenda, Lešić, Horvat, Kajfeš, Stipanović, Ćavar, Duvančić, Govorko, Dakić.

VEČERAS U TENJI

19.30: Beta transporti - Caffe bar Vis (seniori)

20.15: Veterani Antina - Caffe 5 (veterani)

21.00 Cvjećarna Ciklama caffe bar Salsa - Ameba 79 (veterani)

21.45 Ferivi tim - Agita nova (seniori)

22.35 Pekara Biopan - Caffe Exclusive (seniori)

REZULTATI

VETERANI

Skripta - Cvjećarna Ciklama Caffe bar Salsa 0:0

Šolman i prijatelji - Caffe 5 4:0

SENIORI

Caffe bar Porto - Sygma 6:2

Caffe bar 10 Ivanovac - Građevinarstvo Spajić 2:1

Klapa iz rupe - Pekara Tenja 2:1

MNK Saponia-Caffe bar Vis 1:1

Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike