Regija
UDRUGA PROFESIONALNIH VOZAČA CONVOY

Apel prijevoznicima: Pomozite prevesti
stočnu hranu do poplavljenih područja
Objavljeno 21. lipnja, 2014.

ŽUPANJA – Udruga profesionalnih vozača Convoy uputila je jučer apel prijevoznicima i drugim tvrtkama koje su u mogućnosti osigurati prijevoz prikupljene stočne hrane do poplavljenih područja u županjskoj Posavini da se jave i pomognu ljudima.

- Životinje se počinju vraćati iz karantena svojim vlasnicima koji su u poplavama ostali bez svega, pa i hrane za stoku, što im je sada veliki problem. Do sada smo u poplavljena područja Slavonije prikupili i odvezli više od sto kamiona stočne hrane. Sada imamo potrebe za još deset kamiona jer proizvođači iz Krapinsko-zagorske i Zagrebačke županije žele seljacima u stradalom području donirati sijeno. Problem nam je sada organizirati prijevoz do krajnjih korisnika pa apeliramo na sve prijevoznike koji mogu pomoći i koji su spremni svojim kamionima dostaviti stočnu hranu ljudima na poplavljenom području da nam se jave na broj telefona 095 8138 948 ili 098 482 457, apelira predstavnik Udruge Convoy za Osječko-baranjsku županiju Josip Kraš.

Podsjeća na to da je autocesta besplatna jer su prijevoznici koji dostavljaju pomoć na poplavljena područja oslobođeni plaćanja cestarine.(M.L.O.)

Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike